Berlingske Business
17:07Pandora og Vestas fik høvl på rød aktiedag
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

OnlinePartners

OnlinePartners er et online marketing-bureau beliggende i Aarhus og Kolding, der hjælper virksomheder med at skabe digital vækst gennem datadrevet online marketing.

Stor forretningsforståelse og passioneret nørderi
Vi er en flok passionerede nørder, som alle brænder for at levere de bedste løsninger inden for online marketing. Uanset hvad din målsætning er, kan vi levere en løsning, der sikrer dig flere kunder og vækst på bundlinjen.

Vi tænker altid i værdi hos vores kunder. Derfor arbejder vi proaktivt og udvikler løbende din digitale forretning ved at kigge fremad og spotte nyt potentiale.

Vi er din digitale samarbejdspartner
Vi ved, at vi opnår de bedste resultater gennem kontinuerlig sparring med din virksomhed. Derfor er det vigtigt for os at være i tæt dialog med dig gennem hele processen. Kun gennem din inddragelse kan vi skabe den bedste løsning for din digitale forretning.

Din online markedsføring skal ikke bare skabe trafik – den skal være relevant og værdiskabende for dine kunder. Derfor er vores løsninger baseret på stor forretningsforståelse og dyb faglig passion. Uanset hvilken opgave vi hjælper dig med, sætter vi os godt ind i din forretning og dine mål for projektet. Kun på den måde kan vi opnå de bedste resultater for din virksomhed.

Vi hjælper vi blandt andet virksomheder med at skabe digital vækst gennem:

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at få (mere) succes online?

Kontakt os her eller ring til os på 71 99 10 50.

Mere fra OnlinePartners

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen