Berlingske Business
13:09»Nogen må jo pinedød regne forkert i Nets«
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Obsidian Digital A/S

Obsidian Digital er et konsulenthus inden for digital marketing.
Bureauet er startet af nogle af Danmarks fremmeste eksperter inden for digital markedsføring med baggrund fra bl.a. andre bureauer og egne virksomheder.
Målet er at kunne levere et samlet produkt til kunderne, hvis sektorer spænder bredt fra bl.a. liberale erhverv til finans og industri.
Virksomheden har hjemme i TELIA PARKEN i København og NAVITAS i Aarhus.

De primære virkeområder er:

Herudover bistår Obsidian også på et strategisk niveau med udarbejdelse af digitale strategier.

Mere fra Obsidian Digital A/S

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen