Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

NORRIQ: 8 IT-trends, der styrker din forretning i 2015

Node Image Upload Linkedin 8 trends.png

8 IT-trends, der styrker din forretning i 2015

8 IT-trends, der styrker din forretning i 2015
NORRIQ giver overblik over de vigtigste IT-tendenser, der giver din virksomhed konkurrencefordele og understøtter væksten i 2015.

Nye forretningsmuligheder. Nye udfordringer. Nye krav. På et omskifteligt marked er det ikke nok at være forandringsparat. Din virksomhed skal selv skabe forandringerne, hvis den skal realisere sit fulde potentiale. Og I skal gøre det bedre end konkurrenterne for at skabe vækst og momentum. Men hvad der skal til? Effekten af automatiserede, sammenhængende og optimerede arbejdsprocesser, bedre beslutninger baseret på forretningsindsigt og nye innovative måder at servicere jeres marked på er afgørende for, at din virksomhed kan differentiere sig. Og intet tyder på, at mulighederne er udtømte. Tværtimod. Spørgsmålet er nu, hvordan I tænker det ind i jeres handlingsplaner? Hvilke udfordringer og tendenser skal I tage højde for - og hvilke løsninger skal I vælge? Det har NORRIQ givet et input til i det nedenstående, hvor vi kigger bag om de vigtigste IT-trends i 2015.

Læs mere om de 8 vigtigste IT-trends for virksomheder her: http://www.norriq.dk/8-it-trends

Trend 1
ERP-motoren geares til succes: I 2015 vil mange virksomheder bringe deres ERP- og økonomistyringsløsning op på næste niveau. I 2014 så vi en stigende investeringslyst på dette område som vil fortsætte og tiltage i 2015.

Trend 2
Mobilitet rimer på produktivitet - specielt i salg: Mobilitet er en it megatrend - og en game changer - der vil drive mange investeringer i år. I 2015 vil der globalt vil være cirka 650 millioner medarbejdere, der arbejder mobilt. (Kilde: Forrester Research). Masser af virksomheder i mange forskellige brancher er med andre ord i fuld gang med at høste forretningsfordelene ved mobilitet – herunder øget produktivitet, forbedret indtjening og bedre kundeservice.

Trend 3
Sæt strøm til processerne: Digitalisering og automatisering af virksomhederns processer har været en tendens i mange år. En ny tendens er dog at stadig flere virksomheder har fået øjnene op for at strømline et lidt overset område - nemlig fakturahåndterings-processerne i kreditbogholderiet. Vi ser også, at disse virksomheders kreditorbogholderier opnår øget effektivitet og sænker antallet af fejl signifikant.

Trend 4
CRM rykker ind i de mindre virksomheder: CRM er mere relevant end nogensinde, og udgør i dag en hjørnesten i de bedst performende virksomheder. CRM har hidtil henvendt sig mest til store virksomheder. Det nye vi ser, er, at innovative, hurtige, nemme og økonomiske implementeringsmetoder får efterspørgslen efter CRM til at eksplodere blandt mindre og mellemstore virksomheder.

Trend 5
Cloud eksploderer - men vokser træerne ind i himlen? Cloud er og bliver en megatrend - også i 2015. Den cloud-baserede tilgang til it-services og it-drift er under hastig udvikling og få er uenige i, at fremtiden ligger skyen. Hele 43% af de nordiske virksomheder er der allerede. Clouds succes hænger tæt sammen med de krav, som virksomhederne oplever i dag. Vi skal alle nå mere på mindre tid, vi får større mængder data og vi skal agere i 24/7-miljøer, hvor adgang til data og systemer uanset tid og sted er vitalt. Vi får også flere enheder, som skal give os adgang overalt. Vi vil ikke at investere i it-udstyr, som mister værdi over tid, og er svært at skalere. Cloud tilbyder løsninger på mange af disse udfordringer ved at levere computerressourcer via internettet når og hvor som helst - fra applikationer til datacentre - og altsammen afregnet pr. bruger.

Trend 6
Virksomhederne vil øge deres IQ: Business Intelligence buldrer af sted hos de danske virksomheder, og trenden ser ud til at accelerere yderligere i 2015. Stadig flere virksomheder erkender, at viden kan udgøre forskellen på succes eller fiasko - og at vinderne er de virksomheder, der evner at forvandle døde data til vital viden.

Trend 7
E-handel - det nye sort for B2B: E-handel for BtC har boomet i årevis. Nu ser vi også en stigende tendens til at B2B virksomhederne for alvor går efter E-handel. Disse virksomheder oplever fordelene ved at kunne betjene kunderne gennem en webshop. Kunderne sætter pris på at få et samlet overblik over produkter, tidligere ordrer og mulighed for at købe, når og hvor de vil – også uden for kontorets åbningstid. Hos vores kunder ser vi, at det kaster flere ordrer af sig, og skaber ressourcebesparelser, der kan geninvesteres i kundeservice og mersalg.

Trend 8
Fortsat fokus på digitalisering af sags- og projektstyring: Digital sags- og projektstyring er på ingen måde en nyhed. Men digitalisering, automatisering og strømlining af samarbejdsprocesser vil stadig accelererer hurtigere end nogensinde i 2015. Mange virksomheder har nemlig fået øjnene op for, at kostbar ressourcespild og svingende kvalitet i deres sags- og projektstyring effektivt kan elimineres med det rette sagsstyringssystem. Trenden er blevet forstærket yderligere af systemernes stadigt større fleksibilitet og tilgængelighed. Bl.a. gør indbygget best practises opstarten hurtig og effektiv.

IT-løsninger, der forenkler og effektiviserer din forretning
NORRIQ leverer effektive og integrerede IT-løsninger, som forenkler din hverdag og skaber de bedste betingelser for, at I når målene. Vi er eksperter i at samle alle dine forretningsprocesser på en simpel og velfungerende, moderne platform. Det gør dine processer brugervenlige og effektive, og skaber sammenhæng og gennemsigtighed på tværs af din virksomhed. Desuden sikrer vores 360° kompetencer og services, at du kun behøver én leverandør til det hele: Fra IT-strategi, forretningsrådgivning, procesoptimering, over ERP, BI, CRM, SharePoint, integration, e-commerce, til mobilitet, outsourcing og hosting.

Læs mere om NORRIQ her: www.norriq.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen