Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Rygning: E-cigaretter hjælper rekord mange til rygestop

billede

Er e-cigaretten vejen til et varigt rygestop?
Den fås i forskellige udformninger, og afhjælper hver måned rigtige mange forbrugere til at kvitte tobaksrøgen, for i en periode at erstatte den med damp fra e-cigaretten (den elektroniske cigaret). Igennem de seneste år har udviklingen på området været eksplosiv, og et utal af studier har peget den almene forbruger i forskellige retninger. Det er dog en kendsgerning, at e-cigaretter er stigende i popularitet når det omhandler rygestop, og hvem ved, om de disse elektroniske cigaretter en dag vil eliminere tobaksindustrien?

Da e-cigaretten blev lanceret på markedet, var det store spørgsmålstegn ved brugen af disse, da manglende forskning på området gjorde det svært at forstå om produktet var sundhedsskadeligt. I takt med at populariteten steg, så var der også flere forskere der gav sig i kast med netop at undersøge de forskellige former for e-væsker, som den almene forbruger flittigt dampede. At få et endeligt svar har været svært, og der har været en bred uenighed om de udførte undersøgelser. Nye undersøgelser foretaget i England peger på, at denne måde at stimulere kroppen er hele 95% mindre skadeligt, end de oprindelige tobaksvarer.

Disse studier er foretaget af Storbritanniens sundhedsministerium, og validiteten af disse studier synes at være noget af det bedste der længe er foretaget, da de fastslår at indåndingen af disse dampe fra de elektroniske cigaretter, er langt mindre skadelige end tobaksrøg, og at omgivelserne ikke i samme grad er udsat for passiv røg.

Hvordan ser udviklingen ud for e-cigaretter?
England har vist sig at være landet, hvor man ikke kun er foran på studier og undersøgelser, men også landet der har det største antal af e-dampere. Xsmoke.com som  er en af Skandinaviens førende leverandører af billige e-cigaretter, og de siger også følgende:

”Skandinavien har taget rigtig godt imod produktet, heriblandt Danmark, Norge, Sverige. Over 150.000 danskere brugte en e-cigaret blot i 2013, og vi har også mærket et betydeligt større salg de seneste år”

”Det land som har taget bedst imod e-cigaretter er klart England. I England har regeringen været mere positiv over for e-cigaretter. England er det sted hvor der laves flest undersøgelser samt det land hvor der er en største procentdel af e-cigaret rygere.”

Udviklingen ser positiv ud for e-cigaretterne, og Professor Ann McNiel, der var en af personerne bag de studier der blev foretaget i England, peger på at omkring 2.6 millioner ryger e-cigaretter blot i England, og der fortsat er en stigende tendens.

Xsmoke.com oplever stor vækst i branchen
Xsmoke.com er en af Skandinaviens førende forhandlere af e-cigaretter online, og oplever et stigende marked inden for salg og brug af e-cigaretter. Hos xsmoke.com sælger man nogle af de bedste e-cigaretter på markedet, og responsen fra forbrugerne er også god, og man har kunne erfare, at en del af kunderne er stoppet helt med tobakscigaretter, efter at have prøvet e-cigaretten fra xsmoke. En glad og tilfreds kunde fra Norge skriver blandt andet:

”After I started with e-cigarettes, I not only run faster than I used to, I’m also able to run just as far as I did 25 years ago. After testing out several different brands, I can honestly say that xsmoke is in a class for itself when it comes to quality and customer service.”

Salget af e-cigaretter er stadig stødt stigende, og det sker også i takt med, at e-cigaretter har vist sig at være blandt forbrugernes ubestridte yndlings rygestop produkt. Ikke nok med at være et fantastisk alternativ til den almindelig tobakscigaret, så kan det også mærkes på pengepungen, hvor der vil være mange penge at spare ved at skifte til en e-cigaret.

Hos xsmoke siger de selv:
”E-cigaretter har taget verden med storm, og branchen har været under voldsom vækst. Vi tror fremadrettet, at der vil være flere og flere brugere af e-cigaretter i takt med, flere rygere får lyst til at foretage et rygestop og flere får øjnene op for e-cigaretternes fordele. Desuden er der også sket et skift blandt befolkningen hvor det førhen var populært at ryge, er folk i dag mere oplyst om rygningens påvirkning af kroppen og rygning er ikke længere et statustegn."

Der synes også at være en udvikling i den rigtige retning, hvor det efterhånden er knap så attraktivt at begynde at ryge end der før har været.

”Desuden gør reageringen det mindre attraktivt at ryge, hvilket kan ses idet der bliver færre og færre steder man må ryge normale tobakscigaretter”.

Det er altså ikke uden grund, at de billige, men effektive e-cigaretter har haft stor succes hos forbrugerne. Kombinationen af et top kvalitets e-cigaretter, og at den typiske forbruger er blevet mere tryg ved at handle på nettet, har også resulteret i at flere køber e-cigaretter online.

E-cigaretterne er testet og godkendt af Teknologisk institut i Danmark
Som de eneste e-cigaretter på markedet, er xsmoke e-cigaretter med nikotin blev godkendt hos Teknologisk institut i Danmark, hvilket må siges at være flot, og pointerer kvaliteten af xsmoke e-cigaretter. At e-cigaretterne er godkendt, påpeger at de ikke indeholder organiske opløsningsmidler, eller andre skadelige stoffer, som man ser i hjemmeblandede væsker.

Med godkendte e-cigaretter, samt et meget voksende marked inden for salg af e-cigaretter på baggrund af at flere forsøger med rygestop, så tegner fremtiden lys for e-cigaret forhandlere som xsmoke.com. Den dalende tendens til at ryge tobakscigaretter ser ud til at fortsætte, hvilket må siges at være godt for menneskets generelle helbred .

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen