Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Meresalg ApS

Meresalg Aps er et full-service marketing og webbureau som leverer komplette løsninger inden for digital markedsføring til kunder i hele Danmark. Du finder vores hovedkontor midt i Kolding, og henholdsvis to baser i Tønder og Esbjerg, hvorfor vi er solidt repræsenteret i hele Sydjylland. Den digitale verden gør dog at vi kommer i alle hjørner og kroge i hele landet.

Vil du være nummer #1 i din branche?
Vi har samlet et hold af specialister i WEB, SEO og grafisk design under samme tag. Som marketingpartner er vi også med i den rådgivende og i den sparrende del og vi brænder for innovative ideer, samt at videreudvikle allerede eksisterende virksomheder. Det er vigtigt for os at finde frem til den helt rigtige løsning som matcher din virksomhed, din branche og din målgruppe. Vi udarbejder således strategier med mål om at nå en topplacering til dig.

En hverdag med digital markedsføring
Vores stærke team har en mangeårig og bred kompetence inden for digital markedsføring i alle former og facetter. De erfaringer som vi har gjort i mangesidige brancher, organisationer og virksomhedsformer, gør at vi er godt klædt på til en hver opgave. Det giver os nemlig et godt udbytte i at forstå den praktiske struktur, samt forskelligheden i hver enkelt virksomhed og organisation.

Vi tror på markedsføring, som vil tjene dig penge
Alt vores arbejde er med fokus på at give dig og din virksomhed mere værdi. Mere værdi i form af flere kunder og et øget salg (meresalg). Det strategiske bag er en vigtig faktor for at få det bedste resultat, hvorfor vi forudsætter at gøre vores forarbejde grundigt, ved at sætte os ind i målgruppe, branche og din virksomheds værdier. Vi ser din succes, som vores succes og det er hele drivkraften bag alt vores arbejde. Vi vil gerne være din samarbejdspartner, omend det omhandler ny hjemmeside eller digital markedsføring. 

Hos os er der altid tid til en god kop kaffe - så kig gerne forbi. 

Mere information om vores digitale services
Webdesign – projektering og udvikling
SEO – søgemaskineoptimering
Branding & PR – Branding, PR og visuel identitet. 
Sociale medie markedsføring - direkte salg via sociale medier.

Skal vi samarbejde?
Ring til os på 7171 3636 eller send os en mail. 

Mere fra Meresalg ApS

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen