Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Makeable ApS

Makeable designer og udvikler avancerede web- og appløsninger til alt fra start-ups til store danske koncerner. Fælles for størstedelen af vores projekter er, at slutprodukterne virkelig kan noget - de er spækket med velfungerende funktionalitet, som understøtter virksomhedens forretningsmodel eller (nye) forretningsgange.

Vores team er kendetegnet ved at have et enormt stort gå-på-mod samt en høj teknisk erfaring og faglighed. Vores kernekompetencer er appudvikling samt backend webudvikling, og vores brede erfaring og kompetencer indenfor dette gør, at vi har leveret nogle af de mest innovative og måske også komplekse løsninger i landet.

Gennem kundeinddragelse, forståelse for kundens forretning og målgruppe arbejder vi uden tab af fokus hen imod den bedst tænkelige løsning. Alt vi foretager os er udført med ordentlighed og ærlighed. Derfor kan vi stolt sige, at vi har en stor kundetilfredshed og en lang række af kunder, der gerne kommer igen.

Så hvis I vil have et udviklingshus, der virkelig brænder for opgaven, så tør vi godt sige, at Makeable er det rigtige valg.

Mere fra Makeable ApS

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen