Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Linkup

Linkup’s mission er udelukkende at hjælpe kunder omkring ting der rører sig på IT-markedet. Dette gør vi ved hjælp af de rette IT-løsninger lige fra nyhedsbrev opsætning, til optimering af IT. Vi hjælper altid vores kunder med den bedst mulige løsning, indenfor IT-verdenen samt holder kunderne up to date, med den seneste viden og muligheder indenfor IT. Data er i dag vejen frem til succes – og med de rette data, kan vi optimere din IT og være flere skridt længere fremme end dine konkurrenter.

Vi har stor erfaring indenfor IT-branchen og har hjulpet adskillige kunder, med deres IT. Linkup optimere dine eksisterende IT og tager dig skridtet videre til næste niveau.

Har du brug for hjælp til dine IT-løsninger, står vi altid til rådighed, som din nærmeste samarbejdspartner indenfor IT.

Mere fra Linkup

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen