Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Lendme

Om Lendme
Lendme er Danmarks første lånebroker. Missionen er at gøre det nemt for forbrugerne at indhente, modtage og sammenligne tilbud på lån fra flere banker på baggrund af bare én ansøgning.

Lendme indhenter via deres innovative og state of the art API til bankerne, svar på brugernes låneansøgning inden for få sekunder, og opstiller tilbuddene på en oversigtlig måde, der gør det nemt og overskueligt at sammenligne dem. På brugeres personlige side ”Min side” listes alle de tilbud, som bankerne har afgivet, og brugeren kan acceptere det tilbud, der passer ham bedst. Den endelige låneaftale underskrives hos banken, og pengene udbetales med det samme.

Der er over 20.000 danskere, som allerede har benyttet sig af Lendmes unikke og 100 % gratis tjeneste. Data viser, at det ikke alene har sparet ansøgerne en masse tid – men måske vigtigst, har sparet dem rigtig mange penge.

Lån penge via Lendme, hvis du vil spare tid og penge

Mere fra Lendme

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen