Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

KompetenceKanalen A/S

Vi er blandt de bedste udbydere af organisk og betalt digital markedsføring! Som et førende digitalt bureau er KompetenceKanalens position bygget på en tæt relation til vores kunder, indgående brancheviden og solide it-kompetencer.

Branchespecifikke løsninger
10 års erfaring har givet os dyb indsigt i vores kunders forretning. Vores branchespecifikke løsninger baserer sig på best practice-processer inden for ydelser, hvor vi har en stærk markedsposition. Gennem årene har vi løbende forfinet vores løsninger, så de fortsat har kunnet levere den kvalitet, vi er kendte for. Med denne dynamik skaber vi værdi for virksomheder i brancher lige fra byggemarkeder til børnetøj.

Viden og produktivitet
Præcise løsninger tilpasset kundens forretning er KompetenceKanalens DNA. Det gælder både markedsføringsløsninger målrettet mindre virksomheder, som den lokale butiksindehaver der nu åbner webshop, og projekter for den store webshop eller den landsdækkende kæde. Fælles for vores løsninger er, at de tilpasses individuelt og danner grundlag for optimering af vores kunders tilstedeværelse på alle relevante medier.

Samarbejdspartner der giver stærkere konkurrenceevne
KompetenceKanalen består af over 60 medarbejdere. På kontoret i Aarhus C arbejder vi hver dag efter devisen Markedsføring der virker! Det giver varig succes hos vores kunder og styrker deres konkurrenceevne til gavn for os alle. De forskellige løsninger vi tilbyder, kan enten stå for sig selv eller som en del af en større digital strategi som er designet til, at vores kunder får det maksimale ud af deres marketingbudget.

Specialistviden på tværs af digitale discipliner
Med organisk søgemaskineoptimering sørger vi for, at det er vores kunders hjemmeside forbrugerne finder, når de søger på f.eks. Google. Kunsten er at få fat på de forbrugere, der har en interesse eller et defineret købsbehov.

Google AdWords, Display annoncering og Google Shopping, der alle går under betegnelsen PPC, er fleksible værktøjer med hvilke vi effektivt skaber vækst i forretningen inden for meget få dage. Med disse værktøjer, måler vi effekten på hver en krone. På den måde har vores kunder fuld kontrol over indsats og gevinst.

Med Facebook annoncering oplever kunden den fulde fordel af tilstedeværelse på de sociale medier; segmentering af målgrupper ned i de mindste detaljer og værdifuld kontakt med forbrugeren. Vi arbejder i realtid inden for sociale medier, forstår nuancerne og skaber værdifuld kontakt til forbrugeren.

Læs meget mere på www.kompetencekanalen.dk

Mere fra KompetenceKanalen A/S

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen