Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Købersmægler.dk

Købersmægler.dk er en virksomhed med base på Frederiksberg, som har specialiseret sig i at rådgive boligkøbere i alle aspekter af et boligkøb. Vi er et stærkt team af 11 professionelle og kompetente fagfolk, som på baggrund af erfaring med arbejdet på såvel købers som sælgers side, tilbyder køberrådgivning i alle former for bolighandler.

En ejendomsmægler er sælgers mand, og fordelen ved at vælge os er derfor, at vi som købermægler ene og alene arbejder med udgangspunkt i købers interesser. Det betyder, at du med os ved din side kan føle dig tryg hele vejen gennem bolighandlen – fra boligjagt til boligovertagelse!

Danmarks førende uafhængige køberrådgivere
Hos Købersmægler.dk finder du Danmarks førende uafhængige køberrådgivere, og dette gør os til en oplagt samarbejdspartner for dig, som er på jagt efter den rette bolig til den rette pris.

Med mere end 1000 bolighandler bag os ved vi præcis, hvad der skal til, for at en bolighandel bliver så fordelagtig som mulig for dig som køber. Dermed kan du trygt have tillid til, at vi også kan hjælpe dig med at gøre boligdrøm til virkelighed.

Full service – dette kan vi tilbyde dig
Vores tilgang til bolighandler baserer sig på at være til stede fra start til slut, og derfor kan vores kunder se frem til full service fra vores side. Full service betyder, at vi rådgiver i hele købsprocessen – helt fra indledende stadier til underskriften er sat – og således spænder vores ydelser bredt.

Vi tilbyder at foretage en besigtigelse af boligen, inden du køber den, og dette gør vi ved blandt andet at foretage gennemlæsning af tilstandsrapporten, vurdering af området og generel kontrol af boligen.

Til bolighandler knytter sig et større papirarbejde, når aftaler skal gennemgås, og dokumenter udarbejdes. Denne del af bolighandlen tilbyder vi at håndtere, hvilket også indebærer håndtering af købsaftale, hvormed vi på professionel vis sikrer, at alle vigtige oplysninger om handlen er korrekte. Vi klarer med andre ord det arbejde, som mange gange varetages af en boligadvokat.

Centralt for ethvert boligkøb er prisen, og med prisforhandling som hovedydelse går vi benhårdt efter at optimere prisafslaget, når vi på vores kunders vegne indgår forhandlinger om prisen på en bolig.

Din vej til et større afslag
Prisen er i mange boligkøb det springende punkt, hvor både sælger og køber skal mødes og blive enige om en pris, som begge parter er tilfredse med. Den rette pris er altså afgørende for, at handlen indgås, og nøglerne overdrages.

Og netop hér kan du drage stor nytte af at have os som din købermægler ved din side.

Vi har et solidt kendskab til boligmarkedet samt stor erfaring med, hvordan forhandlingsprocesser foretages bedst muligt. Prisen på en bolig er altid til forhandling, og i mange tilfælde kan prisen forhandles betydeligt ned. Således kan vi være din vej til et større afslag, og vi garanterer, at du får den absolut skarpeste pris.

Har du eksempelvis interesse i at foretage et forældrekøb, men er du rent geografisk på udebane og derfor ikke inde i det specifikke boligmarked, kan vi hjælpe dig. Vi rådgiver dig omkring såvel juridiske forhold som selve boligens stand. Samtidig hjælper vi dig i forbindelse med prisforhandling, og du risikerer altså ikke at blive snydt, blot fordi dit kendskab til markedet er begrænset.

Kunne du tænke dig, at vores ekspertise kommer dig til gode? Så send og en mail til kontakt@koebersmaegler.dk eller ring til os på tlf. 70 99 99 00.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mere fra Købersmægler.dk

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen