Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ny underdirektør i Kalk – og Teglværksforeningen

Node Image Upload 2Gitte.jpg

Stigende interesse for tegl i hele Norden har skabt behov for en tæt dialog mellem teglværker, arkitekter, håndværkere, fagskoler og politikere. Denne opgave er Gitte Krusholm Nielsen ansat til at ...

Stigende interesse for tegl i hele Norden har skabt behov for en tæt dialog mellem teglværker, arkitekter, håndværkere, fagskoler og politikere. Denne opgave er Gitte Krusholm Nielsen ansat til at løfte.

Den 1.september 2015 tiltræder Gitte Krusholm Nielsen en nyoprettede stilling som underdirektør i Kalk- og Teglværksforeningen. Hendes primære opgave bliver at styrke foreningens markedsføringsindsats og dialogen med branchens aktører. Gitte får samtidig ansvar for foreningens nordiske forsknings- og udviklingsaktiviteter på strategisk niveau.

”Internationalt udsyn, Nordisk fokus, og tæt dialog med byggeriets parter og politikkernen er samme med målrettet forskning og udvikling sat på det murede byggeris dagsorden” siger underdirektør Gitte Krusholm Nielsen, som med sin ansættelse skal være med til at styrke Kalk- og Teglværksforeningen sekretariat. En af opgaverne bliver bl.a. at øge kendskabet til kalk- og teglprodukterne yderligere ved at sætte særlig fokus på bl.a. produkternes høje kvalitet og egenskaber, samt relevansen af produkternes anvendelse i fremtidens bæredygtige byggeri.

Stærk profil med solid brancheerfaring
Gitte Krusholm Nielsen er 49 år, uddannet civilingeniør i kemi fra DTU. Hun kommer med en stærk kobling mellem sin tekniske baggrund og en stor kommerciel- og ledelsesmæssig erfaring, som er opbygget gennem en karrierer i såvel rådgivnings- og entreprenørbranchen som produktionsindustrien inden for byggematerialer. Hun har 20 års ledelseserfaring og kommer direkte fra en stilling som Commercial Manager i MT Højgaard. Tidligere har hun været ansat hos bl.a. F. L. Smidth, Hempel og Alectia.

Gitte Krusholm Nielsen kommer til at arbejde tæt sammen med direktør Tommy Bisgaard, der har ansvaret for Kalk- og Teglværksforeningens tekniske og politiske område.

Øget fokus på Norden
Kalk- og Teglværksforeningen har gennem de senest år haft en stigende aktivitet i Norge og Sverige, og Gitte Krusholm Nielsens arbejdsområder kommer derfor til at omfatte hele det nordiske marked.

"Udbygningen af vores aktiviteter i Norden er en væsentlig grund til, at vi har oprettet den nye underdirektørstilling, og vi har store forventninger til de resultater, som Gitte Krusholm Nielsen kan opnå på dette område", fortæller Tommy Bisgaard, og fortsætter: "Bæredygtighed har i flere år været et centralt begreb i byggeriet, og vi oplever som følge heraf en øget interesse for tegl i hele Norden. Her kan Gitte Krusholm Nielsen bl.a. hjælpe med at skabe større viden om murværk blandt arkitekter og rådgivere”, udtaler han.  Han ser samtidig en øget international interesse for danske teglprodukter og forventer at eksportmarkedet vil blive en af driverne i den fremtidige vækst i branchen.

Læs mere om Kalk- og Teglværksforeningen på www.bygitegl.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen