Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Svensk indsats viser sit værd

Node Image Upload Svensk-indsats-viser-sit-værd-Klaus-Skriver.jpg

I februar 2013 åbnede IntraNote kontor i Stockholm. I samme ombæring blev et intensivt samarbejde indledt med Den Danske Ambassade, og i oktober annoncerede virksomheden sit partnerskab med ...

I februar 2013 åbnede IntraNote kontor i Stockholm. I samme ombæring blev et intensivt samarbejde indledt med Den Danske Ambassade, og i oktober annoncerede virksomheden sit partnerskab med svenske Connect. 2013 blev således et år, der bød på nye ordrer og mange spændende indsigter i et lovende marked.

   ”Vi har løbet stærkt, og alt går efter planen,” siger en tilfreds Klaus Skriver, Area Manager i IntraNote og ansvarlig for den svenske indsats.

   ”Sverige er et interessant marked, og vi mærker en kraftig interesse fra store svenske virksomheder på tværs af brancher. De første ordrer er også lukket i både Gøteborg og Stockholm, hvor vi primært ligger vores indsats.”

Et seriøst marked i vækst

Ser man på det økonomiske perspektiv for Norden, er Sverige spået en rigtig fornuftig realvækst i de kommende år. Det sætter sine spor i forhold til IntraNotes indsats, hvor salget er kommet godt fra start. I arbejdet med vores svenske naboer er der dog en række kulturforskelle, som man skal tage højde for:

   ”Den indledende salgsfase er længere, end vi er vant til. Det er en af de mest mærkbare kulturforskelle. Desuden vejer tillid og tryghed tungt i Sverige. Endnu tungere end herhjemme. Så vi har i højere grad skullet gøre os fortjent til tilliden. Det er vi nu lykkedes med, bl.a. i kraft af, at vi har fået forankret et godt referencenetværk,” siger en tilfreds Klaus Skriver.

IntraNote Event i Sveriges kongelige opera

I oktober afholdte IntraNote og Connect et velbesøgt seminar i Gøteborg, og succesen gentages nu i en ny og udvidet form i Stockholm i samarbejde med ambassaden. Her er udvalgte svenske virksomheder inviteret til en inspirationsaften i Sveriges kongelige opera.

Udover en rundvisning i operaen, vil den danske ambassadør, Kirsten Milling Biering, byde velkommen. Efterfølgende vil der være faglige indlæg fra både IntraNote og Connect, ligesom alle deltagere kan få indblik i en konkret kundecase, når Lise Høyer fra Skanska Asfalt vil berette om deres implementeringsforløb.

Aftenen afsluttet med en reception i de fine kulturbærende omgivelser.

IntraNote event

Dato: 30. januar 2014 kl. 16.00-21.00Sted: Operakälleren på Kungliga Operan, KarlXII:S torg, Stockholm

Læs mere om arrangementet her

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen