Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

5 intranet-tendenser for 2015

Node Image Upload Intranet-tendenser-for-2015.jpg

Har du fingeren på pulsen og en køreplan under armen for udviklingen af intranettet i resten af 2015? Ellers kan du lade dig inspirere her, hvor vi har set på fem dominerende intranet-tendenser.

Har du fingeren på pulsen og en køreplan under armen for udviklingen af intranettet i resten af 2015? Ellers kan du lade dig inspirere her, hvor vi har set på fem dominerende intranet-tendenser.

Nogle kender måske allerede til nedenstående tendenser for intranettet, mens de for andre kan være helt nye. Bliv overrasket, bliv inspireret og få sat nye perspektiver på jeres egen løsning.

1. Mobil adgang til intranettet

Ikke alle dine medarbejdere sidder nødvendigvis ved en computer otte timer om dagen. Og har de medarbejdere ikke adgang til intranettet, kan de hurtigt blive forbigået af vigtig information, eksempelvis hvis der ikke er adgang til digitale håndbøger og manualer, nyheder og de allernyeste informationer. Med intranettet på mobile enheder, som smartphone og tablets, er viden altid ved hånden.

2. Brugeren i fokus

En redaktør kan have mange gode idéer til intranettet, men hvad synes brugerne? Det er dem, der sidder med platformen til hverdag, og derfor er der en stor chance for, at de har opdaget forskellige mangler. Gode idéer til nye initiativer eller moduler på intranettet kan komme alle steder fra. Det kan for eksempel være, at brugerne mangler en aktivitetskalender eller et mere visuelt intranet med flere billeder. Der er en kraftig tendens i retningen af brugerinvolvering, og en brugerundersøgelse kan derfor være én vej frem, fokusgrupper en anden.

3. God søgefunktion

Intranettet er en vidensbase, som gemmer dokumenter, nyheder, manualer og anden vigtig information. Hvis denne viden ikke kan søges frem via en god søgefunktion, går den tabt. Søgefunktionen i intranetløsningen IntraNote Portal Server er gennemarbejdet, så vigtige informationer let kan genfindes – også selvom søgeordet staves på en anden måde end i det oprindelige dokument.

4. Effektivt arbejde

På intranettet er det muligt at integrere flere arbejdsgange- og processer, så det samles ét sted. Det kan eksempelvis ske med oprettelse af virtuelle projektrum, opsætning af fakturagodkendelse, integration til dokumenthåndteringssystemet, anvendelse af digitale formularer, mv. Her kan en konsulent være den bedste indgang til at udfordre de eksisterende arbejdsgange og se nye og mere effektive og it-understøttede måder at håndtere det daglige arbejde på. Og her kan intranettet være det cockpit, som henter informationerne ind i organisationen gennem integrationer og forretningsapps.

5. Personaliseret indhold

På intranettet findes der mange oplysninger, og er der i strukturen ikke taget højde for eksempelvis afdelinger, lokationer og andre sektioner, drukner brugerne i information. Brugerne skal helst opleve, at de kun møder relevant information, når der åbnes op for intranettet flere gange i løbet af en arbejdsdag.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen