Berlingske Business
17:41God weekend
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Interflora Danmark A/S

Interflora er en global virksomhed, som siden sin start har haft som formål at formidle kontakt mellem mennesker med blomster. Sidenhen har leverancerne og vores virksomhed udviklet sig, hvorfor Interflora i dag er den største og mest erfarne leveringsservice for blomster på verdensplan. En position, vi har holdt i mange år.

Historien om Interflora
Det hele startede med én grundlæggende idé, som opstod tilbage i 1907: Tyskeren Max Hübner ville gøre det lettere og mere overskueligt at sende blomster på tværs af Berlin. Det var startskuddet til det, som senere udviklede sig til at blive leveringsaftaler i hele Tyskland og sidenhen på verdensplan.

I 1919 fik den københavnske blomsterhandler, Carl Jørgensen, en tilsvarende ide, som han over seks år udviklede til en omfattende forretning i hele Danmark. Han fik skabt kontakter på tværs af landegrænser og kom med i det internationale samarbejde mellem blomsterhandlere. Samarbejdet blev dog blev udfordret af 2. verdenskrig, men i 1946 blev den verdensomspændende organisation INTERFLORA stiftet, som også den dag i dag har sin tilstedeværelse på hele kloden.

”Der er mange måder at sige det på”
Når vi mennesker ønsker at kommunikere vores følelser, behøver vi ikke nødvendigvis at gøre det ved hjælp af ord. Blomster er nemlig fyldt med mening og følelser og har en høj symbolsk værdi.

Blomster er dog ikke det eneste, vi er leveringsdygtige på. Hos Interflora Danmark tilbyder vi nemlig også både chokolade, øl, vin & spiritus samt gaveartikler og gavekurve mm. – alt sammen i den lækreste kvalitet. Udvalget er stort, og med et stærkt samarbejde på tværs af blomsterhandlere og andre erhvervsdrivende i Danmark er det ligetil og ubesværet at sende gaver til dem, du holder af.

Du kan læse mere om vores udvalg og om de forskellige anledninger, hvor vi kan hjælpe med den helt rigtige gave på vores hjemmeside:

https://www.interflora.dk/produkter/blomster

https://www.interflora.dk/produkter/vinogspiritus

https://interflora.dk/produkter/anledninger/barebuketter

https://www.interflora.dk/hvorfor-sige-det-med-blomster/mors-dag.html

https://www.interflora.dk/hvorfor-sige-det-med-blomster/fars-dag.html

https://www.posy.dk/

Du er også altid velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil holde dig opdateret.

Facebook: https://www.facebook.com/InterfloraDanmark/
Instagram: https://www.instagram.com/interfloradk/

Mere fra Interflora Danmark A/S

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen