Berlingske Business
17:40På gensyn i morgen
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

InboundCPH

InboundCPH er et resultatorienteret og kreativt search-bureau, der arbejder strategisk og analytisk med søgemaskineoptimering og Google Adwords ud fra en præmis om, at kunderejsen er centrum.

Vi har specialister indenfor:

Vores holistiske og kvalitetsbevidste tilgang gør os i stand til at skabe effektive og værdiskabende løsninger for en række af Danmarks største og mest ambitiøse virksomheder. Vores kundeportefølje omfatter blandt andre Spies, Audi, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Blockbuster. Læs vores cases og referencer.

InboundCPH blev stiftet i 2013 af online marketing-specialisterne Ian Rosenfeldt og Henning Madsen, som med over 30 års sammenlagt erfaring udgør et solidt fundament for virksomheden.

Vi afholder løbende gratis
SEO seminar samt SEO workshops og AdWords kurser

InboundCPH er certificeret Google Partner.

---

Andre projekter:
italiener.dk
slankemor.dk
automag.dk
gadgetguide.dk
isaver.dk

Mere fra InboundCPH

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen