Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Årets Husbygger: Det er brugeranmeldelserne, der tæller

Node Image Upload steffen-modtager-prisen-som-aarets-husbygger.tmp

I april var flere end 1.000 fagfolk mødt op i Cirkusbygningen til awardshowet ’Årets Håndværker’ for at fejre kåringen af Danmarks bedste håndværkere. HusCompagniet løb på imponerende vis med sejren som ’Årets Husbygger 2016’ for fjerde år i træk. En pris, der kåres af fagfolk og brugere.

Det var brugernes mange anmeldelser på den uafhængige smileyportal Anmeld-haandvaerker.dk, som dannede grundlag for fagjuryens kåring af årets bedste håndværkere inden for i alt 14 kategorier.

Landets største husbygger af enfamiliehuse, HusCompagniet, fik overrakt prisen som ’Årets husbygger’ i Cirkusbygningen for fjerde år i træk. I alt har flere end 590 kunder givet deres mening til kende på portalen efter at have bygget hus med HusCompagniet.

”Man har svært ved komme uden om HusCompagniet. De får mange flotte anmeldelser og holder højt niveau – de er meget suveræne. Det er første gang, at en virksomhed har vundet fire år i træk,” siger Peter Birkelund, stifter af Anmeld-haandvaerker.dk.   

HusCompagniet var nomineret i kategorien ’Årets Husbygger 2016’ sammen med byggefirmaerne Interplan, Skanlux Huse og Benée Huse. De blev vurderet på fem parametre: 1) Hvordan er de at kommunikere med? 2) Hvor gode er de til at holde aftaler? 3) Overholder de det aftalte budget? 4) Leverer de et tilfredsstillende resultat? 5) Hvordan efterlader de byggepladsen?

Brugeranmeldelser er populært som aldrig før
Koncernchef Steffen Baungaard er utrolig stolt over titlen og de mange flotte anmeldelser på portalen Anmeld-haandvaerker.dk:

”Titlen som ’Årets Husbygger’ betyder utrolig meget for os. Særligt fordi den er baseret på vores kunders anmeldelser. Sidste år byggede vi flere end 1.000 individuelle enfamiliehuse, og for HusCompagniet er det alfa omega, at hver enkelt familie er trygge og tilfredse hele vejen gennem husbyggeriet. Derfor bakker vi op om uafhængige brugerportaler som Anmeld-haandvaerker.dk, da det kan give huskøberne en ærlig og gennemsigtig vurdering, inden de går i gang med deres livs største investering.” 

Brugeranmeldelser er populært som aldrig før. Anmeld-haandvaerker.dk har oplevet en støt stigning i antallet af anmeldelser gennem de sidste 10 år, og de unikke besøgende på sitet er steget fra 30.000 til 38.000 per måned på blot et år. Flere af de mange tilfredse kunder opretter byggeblogs, hvor de skriver om deres byggeproces fra de første tegninger til det endelige hus står færdigt. Et eksempel på en af de mange byggeblogs om husbyggeri med HusCompagniet kan du finde her på langevaenget1.dk.

Nej tak til stangvarer
Det er ikke en tilfældighed, at HusCompagniet fik tildelt den prestigefyldte pris som ’Årets Husbygger’ for fjerde gang. Ifølge HusCompagniet kan der være flere grunde til dette:

”Vi arbejder benhårdt for at holde en høj kundetilfredshed. Vi stiller utrolig høje krav til vores medarbejdere og samarbejdspartnere. For kvalitet er et nøgleord for os. Vi har skabt et fleksibelt koncept, hvor familierne har en unik mulighed for at designe deres eget drømmehus. Vi ser en stigende tendens til, at de ikke ønsker en stangvare,” siger koncernchef Steffen Baungaard, HusCompagniet. 

Læs mere om HusCompagniet på Anmeld-haandvaerker.dk og se de mange gode anmeldelser, der ligger til grund for kåringen som Årets Husbygger.

For yderligere information, kontakt venligst
Steffen Baungaard, koncernchef i HusCompagniet, tlf. 24 88 73 78 eller smb@huscompagniet.dk.

Om HusCompagniet
HusCompagniets fundament er solidt. Siden 1972 har HusCompagniet bygget huse til danskerne. I dag har HusCompagniet en position i byggebranchen som markedets største og bygger over en 1/3 af alle nye huse i Danmark. HusCompagniet opfører i dag også huse i Nordtyskland og sydlige Sverige. Ejet af nordens største kapitalfond, EQT og med en egenkapital på 1,5 mia. kan husbyggerne være helt trygge, når de indgår en aftale med HusCompagniet – HusCompagniet er her også i morgen.

Besøg HusCompagniets hjemmeside

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen