Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Udlejningsfokus er gået fra pris til rådgivning

Pitzner_vaekster_i_aarhus508x298.jpg

Indtil finanskrisen var vækstkurven i udlejningsbranchen stejl. Så blev den helt flad og nu stiger markedet igen, men med et andet fokus

Indtil finanskrisen var vækstkurven i udlejningsbranchen stejl. Så blev den helt flad og nu stiger markedet igen, men med et andet fokus

Pitzners afdelinger har masser af plads på materielpladserne, fordi materiellet er ude hos kunderne. Ifølge den nye afdelingschef hos Pitzner i Brabrand, Martin Løkkegaard skyldes det, at markedet i dag efterspørger kvalitet, effektivitetsforbedringer og produktivitetsstigninger, hvor det gennem en årrække kun har handlet om laveste pris.

- Selvfølgelig skal vi være skarpe på prisen, men vi oplever, at vores konsulenter bliver taget meget med på råd, og at det for kunderne handler meget om totaløkonomien på projektet. De ser på, om de kan få en effektiv rådgivning om præcis hvilket materiel, der kan gøre dem mest konkurrencedygtige på den enkelte opgave, og så handler det naturligvis også om, at de får det rigtige materiel til aftalt tid, og at materiellet er ordentlig klargjort og rengjort, så det er driftssikkert, siger Martin Løkkegaard.

- Vi har her i Brabrand konsulenter, der er specialiserede inden for stillads, arbejdsplatforme, skure, lifte og maskiner. Med deres rådgivning inden projektet sættes i gang, er kunden sikker på, at han får det helt rigtige materiel ud på pladsen, så hans folk kan komme i gang med det samme og levere et effektivt stykke arbejde.

- Vi kan mærke, at vores kunder værdsætter den kvalitet og service, som vi leverer. Vi flytter rigtig meget ved at hjælpe kunderne med at optimere deres arbejdsprocesser, og det gælder, uanset om det handler om lifte, arbejdsplatforme, maskiner eller skure.

Et særligt vækstområde for Pitzner er industrien, hvor der er mange forskellige artede behov bl.a. for lifte og modulløsninger.

- I byggebranchen er der udbredt kendskab til udlejningsbranchen, men i industrien er der et stort informationsbehov. Mange kender ikke til løsninger og omkostningsniveauer. Ofte benyttes eksempelvis rullestilladser, hvor det ville være en langt billigere løsning at benytte lift, fordi effektiviteten vil være så meget højere. Samtidig er moderne lifte meget lette og sikre at betjene, uanset om medarbejderne har prøvet det før.

- Inden for montage af gipsplader er vi virkelig slået igennem med, at montageudstyr og speciallifte både gavner arbejdsmiljøet og effektiviteten. Når de to hensyn går hånd i hånd, så er der virkelig fordele at hente, siger Martin Løkkegaard, som understreger, at Pitzner tilbyder opstartsforløb for medarbejderne, så kunderne opnår den fulde effektivitetsforbedring hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Ole Wamsler | Mobil: 2494 4947 | E-mail: owa@pitzner.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen