Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Turistkontor i container møder krydstogtsgæster

Turistkontor i container-1.JPG

Fredericia er Danmarks nye krydstogtshavn, og det stiller krav til faciliteter. GSV/Pitzner har indrettet et flytbart turistkontor i to containere

Fredericia er Danmarks nye krydstogtshavn, og det stiller krav til faciliteter. GSV/Pitzner har indrettet et flytbart turistkontor i to containere

Fem gange i år anløber krydstogtsskibe Fredericia Havn. Celebrity Silhouette, som kom tre gange i løbet af året, har 2.886 passagerer og 1.500 besætningsmedlemmer om bord. Krydstogtsskibene er typisk i havnen i 8-9 timer, og gæsterne skal derfor hurtigt modtages og guides videre til byens og oplandets turistattraktioner.

Det sker blandt andet fra et flytbart turistkontor få meter fra landgangen på den såkaldte Kastelkajen tæt på Fredericia centrum. Det er indrettet i to containere, som er opbygget med store vinduespartier, flot beklædning indvendigt, reoler og møbler. Cruise Business Manager, Gry Klok Thomsen fra Associated Danish Ports A/S, som står for havnehåndteringen af krydstogtsskibene, er glad for, at der er fundet en praktisk og fleksibel løsning.

- Vi tænkte på en teltløsning, men det ville kræve en opbygning fra bunden hver gang. I år har vi fem anløb, og vi håber på flere i fremtiden. Kajen til krydstogtsskibe anvendes også til andre formål, så vi kunne ikke opstille en permanent bygning, fortæller hun.

- En anden medarbejder hos ADP havde i forvejen kontakt med GSV/Pitzner, og derfor gik vi i dialog om en løsning. Vi havde egentlig noget helt andet i tankerne, men så udviklede det sig til en containerløsning. Jeg havde idéerne, og GSV/Pitzners folk omsatte dem til praksis, og det har givet et rigtig godt resultat.

- Containerne kan vi flytte med stort set alt indholdet intakt, så det er let at opstille umiddelbart før anløb, og vi kan gøre de aktuelle brochurer klar i containerne på forhånd. Der ligger naturligvis også en økonomisk kalkulation bag valget af løsning, siger Gry Klok Thomsen.

ADP har opbygget informations containeren i samarbejde med FredericiaC, som arbejder med et byudviklingsprojekt i området. Når containerne ikke bruges til krydstogtanløb, benyttes de i FredericiaC’s container by, C-Byen.

Ved krydstogtanløb på Kastelkajen er det især Visit Fredericia, der benytter sig af containeren som turistkontor. Det bruges både til at servicere gæsterne og til at udlevere turistmaterialer. Desuden bliver der solgt souvenirs og udlejet cykler fra turistkontoret.

Anløb af krydstogtsskibene i Fredericia kræver et stort set-up. De mange gæster skal betjenes, og busser holder i kø for at transportere gæster til Legoland, H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot, Kongernes Jelling eller til det nye Bridge Walking på den gamle Lillebæltsbro. Andre spadserer ud i Fredericia gader, og atter andre lejer cykler til en tur i byen.

Turistkontoret på havnen er et eksempel på GSV/Pitzners alsidighed. Firmaet har stor ekspertise i opbygning af specialløsninger til alt fra hospitalsafdelinger over kontorer og kantiner til institutioner.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen