Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Skæve boliger med lige vægge

gsv_leverer_skaeve_boliger508x298.jpg

GSV/Pitzner har opført fem skæve boliger i Brønshøj for boligforeningen SAB, og modellen kan anvendes til mange andre formål

GSV/Pitzner har opført fem skæve boliger i Brønshøj for boligforeningen SAB, og modellen kan anvendes til mange andre formål

Boliger i pavilloner er hurtigt, funktionelt og prisrigtigt byggeri til formål, hvor huslejen skal holdes nede. Byggeriet af boliger til skæve eksistenser er udført i en funktionel arkitektur uden byggetekniske finurligheder, og det er gedigent og kan tåle at blive brugt.

- Pavillonbyggeriet her givet en god kombination af kvalitet og pris samtidig med at det var et byggeri, der skulle gå ret hurtigt. De seneste fem skæve boliger med fælleshus er 2. etape. 1. etape bestod af 10 boliger og en kontorbygning, og det var blandt andet erfaringerne herfra, der førte til en tilsvarende løsning på 2. etape, siger bygherrerådgiver Christian Engkilde fra det rådgivende ingeniørfirma Dominia, der har udfærdiget udbudsmaterialet og ført tilsyn med byggeriet.

GSV/Pitzner har haft både 1. og 2. etape af byggeriet i totalentreprise, og Christian Engkilde beskriver samarbejdet som rigtig godt.

- GSV/Pitzners folk er løsningsorienterede. Vi taler åbent om de praktiske udfordringer, og alle bidrager med gode løsninger, og tidsplanen er også blevet overholdt, selv om der har været udfordringer under vejs. Jeg synes, det er en form for byggeri, som peger fremad både i form af flere boliger til hjemløse og i form at løsninger til andre akutte boligformål som flygtninge og studerende, siger Christian Engkilde.

Projektleder Jesper Birn Lindeberg fra KAB, som er administrationsselskab for SAB, Samvirkende Boligselskaber har oplevet en markant udvikling i kvaliteten af skæve boliger.

- Fra at der oprindeligt blev opstillet campingvogne til formålet, har vi nu disse pavillonboliger. I forhold til 1. etape, som blev bygget for 2½ år siden, har vi justeret lidt. I 1. etape havde lejlighederne nogle store handicapvenlige badeværelser, men der gik mange kvadratmeter til badeværelserne, og det har vi justeret, men ellers har vi primært gode erfaringer, som vi bygger videre på, siger Jesper Birn Lindeberg.

- Som alménnyttigt boligselskab er det en kerneopgave at levere boliger til alle typer beboere, og det er der et godt samarbejde med kommunen om. Det er kommunen, som visiterer beboere til de skæve boliger, og det er vigtigt at få den rigtige beboersammensætning, siger han.

- Opførelsen af de fem nye boliger og fælleshuset er gået planmæssigt. Vi har haft en god dialog med GSV/Pitzner. Deres medarbejdere er lydhøre over for vore ønsker, og de prøver altid at finde gode løsninger, så jeg opfatter dem som en god samarbejdspartner, siger Jesper Birn Lindeberg.

Med opførelsen af de nye boliger er bebyggelsesprocenten opbrugt på grunden i Brønshøj med de nuværende 10 skæve boliger og fælleshuset.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: 43 99 72 74 | E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen