Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Pitzner køber endnu flere arbejdsplatforme

pitzner_nye_arbejdsplatforme508x298.jpg

Arbejdsplatforme øger effektiviteten. Øget effektivitet og bedre arbejdsmiljø ligger bag Pitzners indkøb af flere arbejdsplatforme. Håndværkerne river dem til sig

Arbejdsplatforme øger effektiviteten. Øget effektivitet og bedre arbejdsmiljø ligger bag Pitzners indkøb af flere arbejdsplatforme. Håndværkerne river dem til sig

Arbejdsplatforme er blevet det store hit blandt håndværkere. Pitzner har indkøbt otte nye SC5000 arbejdsplatforme for at kunne imødekomme efterspørgslen.

- Vi har i forvejen en ganske betydelig flåde af arbejdsplatforme hos Pitzner, og med de otte nye cementerer vi vores førende position. Efterspørgslen er jævnt fordelt over forskellige typer kunder, og vi mærker, at flere og flere almindelige håndværksfirmaer tager arbejdsplatformene til sig, siger afdelingschef Jørn Rauff Larsen, Pitzner.

Ét af de håndværksfirmaer, der bruger arbejdsplatforme, er tømrerfirmaet Egil Rasmussen i Fredericia, hvor byggeleder Jan Hansen aktuelt har to arbejdsplatforme i brug på en opgave med facadebeklædning i Haderslev.

- Vi arbejder på en bygning i seks etager, og der er mange fordele ved at benytte arbejdsplatforme frem for lifte eller stillads. Det er mere fleksibelt og mere effektivt. Den ene arbejdsplatform er 17 meter lang, og det giver masser af plads til håndværkerne, som samtidig kan have materialer og deres værktøj med op, siger Jan Hansen.

- Arbejdsplatformene kan justeres i højde med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, så medarbejderne altid har den optimale arbejdshøjde. Det er både en fordel for deres arbejdsmiljø, og samtidig øger det effektiviteten at have den rigtige arbejdshøjde.

- Endelig er der den store fordel, at arbejdsplatformene ikke skal befæstes i facaden. Det betyder, at vi ikke efter arbejdet skal til at fjerne befæstelser, som ville være tilfældet ved brug af stillads, så jeg er slet ikke i tvivl om, at arbejdsplatforme er det mest effektive, siger han.

Jan Hansen arbejder tæt sammen med Pitzner om opbygning af arbejdsplatforme.

- Jeg har et tæt samspil med Pitzners medarbejdere. Jeg arbejder med et andet projekt, hvor der er en bygning med skrå hjørner, og der har jeg sparret godt med Pitzners folk om at finde den helt rigtige løsning. Vi sattes os ned med tegningerne og gik projektet igennem, og de spillede godt ind med løsningsforslag, så jeg oplever samarbejdet som rigtig konstruktivt, siger Jan Hansen.

Egil Rasmussen omsætter årligt for ca. 280 mio. kr. og har ca. 170 medarbejdere fordelt i afdelinger i Fredericia og Aarhus. Egil Rasmussen har en entrepriseafdeling, der ledes af 14 funktionærer og en særlig serviceafdeling med omkring 25 håndværkere, der primært tager sig af reparations- og serveopgaver for forsikringsselskaber, boligforeninger og virksomheder.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Ole Wamsler | Mobil: 2494 4947 | E-mail: owa@pitzner.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen