Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Magni teleskoplæssere imponerede GSV’s folk

Node Image Upload magni_teleskoplaessere508x298.tmp

Kunderne bliver begejstrede for de nye Magni teleskoplæssere. De imponerer med stor førervenlighed og enkel betjening.

G.S.V. Materieludlejning A/S har haft 16 mand fra salgsafdelingen på introduktionskursus hos Magni i Italien, og der var stor begejstring både for fabrikken og for maskinerne, der er ved at blive introduceret i GSV’s maskinflåde.

Der var en del Magni-maskiner i den store ordre på 600 lifte, som GSV offentliggjorde fornylig, og indkøbsdirektør Henrik Christensen lægger ikke skjul på, at der er planer om at købe flere af Magnis brede program af teleskoplæssere, der går lige fra de mindre traditionelt opbyggede firehjulsstyrede maskiner og op til de store rotationsmaskiner, hvoraf de største kan række op til 39 meter.

- Maskinerne er på flere punkter nyskabende. Når Magni angiver, hvor meget maskinerne kan løfte, så er løfteevnen gældende både på dæk og på støtteben og ikke udelukkende på støtteben, som det ellers er almindeligt, siger salgskonsulent Kristian Purkær, GSV Materieludlejning.

- Der er mange punkter, hvor Magni kommer med nyskabelser. Der er et display, hvor føreren kan se, hvor højt oppe han arbejder, hvor langt udskud han har valgt, og hvor tæt han er på vægtgrænsen med det pågældende udskud. Dette arbejdsdiagram skifter, alt efter hvilket tilbehør man har tilkoblet.

- Af andre specielle detaljer er, at der er overtrykskabine som standard og aircondition som standard. Overtrykskabinen betyder, at føreren er sikret mod støv eksempelvis ved arbejde på en nedbrydningsopgave eller i andre stærkt støvende omgivelser, siger han.

- Førervenligheden er generelt høj på disse maskiner. Især rotationsmaskinerne kan traditionelt være svære at bruge, men Magni er meget enkel og dermed lettere for kunden at få det fulde udbytte af, siger Kristian Purkær.

Også servicemæssigt imponerede Magni de besøgende. Eksempelvis er maskinerne forsynet med en kanalskinne, hvor hydraulikslangerne let kan trækkes ud samlet. Også på andre områder er der tænkt i at gøre arbejdsforholdene optimale og omkostningerne minimale ved service.

Salgsdirektør Jørn Rauff Larsen var også meget imponeret af den norditalienske fabrik.

- Der var for det første meget ordentligt, og der bliver arbejdet meget systematisk både med produktion og udvikling. Jeg var også imponeret over deres grundighed med test af maskiner, og har i hvert fald stor tillid til, at deres maskiner er i orden, når de bliver leveret, siger Jørn Rauff Larsen.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: 43 99 72 74 |E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen