Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Klar til vækst: Nyt udlejningsselskab parat med 360 graders totalløsninger

GSV_Pitzner_dan_protin_508x298.jpg

Med sammenlægningen af familiefirmaerne G.S.V. Materieludlejning og Pitzner Materiel under GSV-brandet har bygge/anlæg, industri/service og den offentlige sektor i Danmark fået en ny ...

Med sammenlægningen af familiefirmaerne G.S.V. Materieludlejning og Pitzner Materiel under GSV-brandet har bygge/anlæg, industri/service og den offentlige sektor i Danmark fået en ny totalleverandør af one-stop-løsninger, som kommer hele rundt om kundens behov. Det får stor betydning i de kommende år, hvor store investeringer i bl.a. infrastruktur og supersygehuse skærper kravene til effektivitet og kvalitet.

Sammenlægningen af G.S.V. Materieludlejning og Pitzner Materiel under GSV-brandet har skabt en ny og stærk samarbejdspartner for bygge/anlæg, industri/service og den offentlige sektor. Det nye GSV samler således de to familiefirmaers udlejningsløsninger, service og knowhow inden for bl.a. maskiner, materiel, lifte, skure, pavilloner og stilladser og vil fremover fungere som one-stop-leverandør. I alt vil det nye GSV repræsentere omkring en femtedel af det danske materieludlejningsmarked.

Optimering af de kommende års bygge- og anlægsarbejder
- Den forventede kraftige vækst i de kommende år som følge af samfundets enorme investeringer i bl.a. supersygehuse, metrobyggeriet i København, Letbanen i Aarhus samt ikke mindst Femern-forbindelsen stiller voldsomme krav til byggeriet både i forhold til effektivitet, kvalitet og antallet af enheder, som entreprenøren kan disponere over, fortæller adm. direktør Dan Protin fra GSV og fortsætter:

- I dét lys repræsenterer det nye GSV ikke blot en styrkelse af GSV's eget brand, men i ligeså høj grad en styrkelse af vores kunders muligheder for at få service og løsninger fra øverste hylde, som kommer hele vejen rundt om deres behov. Kunderne behøver fremover kun at henvende sig ét sted, og dermed forenkles beslutningsprocesser og administration, ligesom de styrker deres egne muligheder for at optimere byggeforløbet og levere kvalitetsbyggeri til tiden.

For kunder, der opererer inden for industri- og servicesektoren samt det offentlige betyder samlingen af de to virksomheders aktiviteter, at det nu bliver muligt i højere grad at få service- og pakkeløsninger med fokus på rettidig levering og gennemsigtighed – to parametre, som Dan Protin understreger, er stærkt efterspurgte i denne del af markedet.

Branchens førende kompetencer under samme tag
Det nye GSV fusionerer ikke kun udlejningsløsningerne fra GSV og Pitzner Materiel, men samler også de to firmaers medarbejdere i én samlet organisation med fokus på specialiseret faglig rådgivning og skræddersyet service til kunderne.

Dan Protin understreger i den forbindelse, at han ser videreførelsen af den familieånd og det sammenhold, som i årtier har præget begge virksomheder, som en af sine vigtigste opgaver i det kommende års tid, hvor den nye organisation stille og roligt vil falde helt på plads:

- Vores fokus ligger fortsat på den stabile, fornuftige og rentable udvikling af forretningen, som er forankret i, at vi har de rigtige, dedikerede medarbejdere, der tilsammen repræsenterer branchens førende kompetencer. Vi skal fortsætte i vækstsporet, og her spiller medarbejderne en mindst ligeså stor rolle som de maskiner og det materiel og udstyr, vi udbyder, påpeger han.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: 43 99 72 74 | E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen