Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Hurtigt byggeri til blodtapning

Node Image Upload Pavilloner til blodtapning-1.jpg

Mens der gøres klar til ny sygehusstruktur, opstår der midlertidige behov. På Næstved Sygehus har Pitzner bygget pavilloner til blodtapning

Mens der gøres klar til ny sygehusstruktur, opstår der midlertidige behov. På Næstved Sygehus har Pitzner bygget pavilloner til blodtapning

Der var to hovedkrav, da Næstved Sygehus skulle bruge ekstra lokaler til tapning af blod fra bloddonorer – det skulle være midlertidigt, og det skulle gå meget hurtigt.

Derfor blev løsningen fundet inden for den rammeaftale, som Region Sjælland har med Pitzner, og der blev levereret to pavilloner, der blev bygget op 70 cm over jordhøjde, så det passede i niveau med eksisterende lokaler. Desuden blev pavillonbyggeriet forbundet til det eksisterende sygehusbyggeri med en større sammenbygning.

- Vi forventer, at lokalerne skal anvendes til blodtapning de næste fire til seks år, før funktionen flyttes til et andet sygehus på Sjælland, fortæller projektleder for byggeriet, Søren Peter Larsen, Næstved Sygehus.

- Processen er forløbet på den måde, at jeg har specificeret ønsker og krav til lokalerne, hvorefter Region Sjællands byggekontor har beregnet på det og vurderet, at et pavillonbyggeri inden for vores rammeaftale med Pitzner ville være det optimale.

- Vi har haft et rigtig fint og smertefrit samarbejde med Pitzner. Vores eget byggekontor har sammen med Pitzners folk tegnet projektoplægget, og vi har fået gode og brugbare input fra Pitzner undervejs i processen, så det har fungeret rigtig fint. Medarbejderne på sygehuset er godt tilfredse med lokalerne, og de lever helt op til forventningerne, siger Søren Peter Larsen.

Udvendigt er pavillonbyggeriet forsynet med specielle facadeplader, så det nye byggeri matcher de eksisterende bygninger.

I dette tilfælde har Region Sjælland indkøbt pavillonerne med tilhørende montage og sammenbygning. Pitzner udlejer også pavillonløsninger til bl.a. kontor, kantine, institutioner, undervisning og diverse hospitalsformål.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Ole Wamsler | Mobil: 2494 4947 | E-mail: owa@pitzner.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen