Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

GSV var vært for arbejdsmiljødag

gsv_vaert_for_arbejdsmiljoedag508x298.tmp.jpg

Dansk Byggeri holdt forleden arbejdsmiljødag hos GSV i Kolding. Det nyeste materiel blev vist frem.

G.S.V. Materieludlejning A/S arbejder hele tiden på at være up-to-date med maskiner og materiel, der kan reducere tunge løft og skabe bedre ergonomiske forhold for medarbejderne i bygge- og anlægssektoren.

Derfor var det også helt naturligt, at GSV lagde lokaler til, da Dansk Byggeri i samarbejde med Byggeriets Arbejdsmiljøbus, Bambus, var en tur rundt i landet for at sætte fokus på den nye arbejdsmiljølov, der trådte i kraft 1. januar med nye regler for tilsyn og hårdere sanktioner ved overtrædelser af arbejdsmiljøreglerne.

- Vi har holdt ni møder rundt i landet med tæt ved 300 deltagere. Det er vi tilfredse med, og vi har oplevet stor spørgelyst og stor lyst til at gå ind i problemstillingerne, siger Anne Margrethe Anttila, konsulent for arbejdsmiljø i Dansk Byggeri.

- Forskellige leverandører har vist materiel frem, og hos GSV viste de også materiel, og det er jo vigtigt at formidle, at vores indsats for at reducere nedslidning og forbedre ergonomien ofte går hånd i hånd med effektivitet, fordi der er hjælpemidler, som er meget effektive. Nogle gange kræver det blot, at et byggeri planlægges efter brugen af disse hjælpemidler, fordi de eksempelvis skal kunne flyttes, eller der skal anvendes andre arbejdsgange, siger hun.

- Vi havde en tilsvarende møderække i 2009, og vi oplever en helt anden forståelse og accept af brugen af f.eks. løfteredskaber nu end tidligere. Tidligere var der mange korslagte arme, men nu arbejder man konstruktivt med omkring det, siger Anne Margrethe Anttila.

Salgsdirektør Jørn Rauff Larsen, GSV, genkender den større interesse for materiel til forbedring af arbejdsmiljøet.

- De yngre på arbejdsmarkedet er meget bevidste om, at de skal holde i mange år, og samtidig er der udviklet hjælpemidler, som virkelig er til at bruge. Tidligere oplevede vi, at chefen bestilte hjælpemidler, som folkene på pladsen ikke ville bruge, men sådan er det ikke i dag, siger Jørn Rauff Larsen.

- Tag f.eks. arbejdsplatforme, som giver murere mulighed for at arbejde i optimal højde hele tiden og samtidig kan løfte deres materialer op. Det øger produktiviteten væsentligt og er til gavn for alle parter. Hos GSV vil vi gerne sikre, at den slags hjælpemidler er til rådighed for vores kunder, og at kunderne kender dem, så vi ville naturligvis gerne afvikle en arbejdsmiljødag for Dansk Byggeri og Bambus.

- Vi havde i øvrigt to mand med, fordi vi også selv skal sørge for at holde os ajour med de nyeste tiltag på området. Vi skal være opdaterede, så vi kan være den bedst mulige samarbejdspartner for kunderne også når det gælder arbejdsmiljø, og det gør vi hele tiden en indsats for, siger Jørn Rauff Larsen.

Der var 38 deltagere til arbejdsmiljødagen hos GSV i Kolding.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: 43 99 72 74 | E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen