Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

GSV og Bramsnæs afslutter købsproces

gsv_bramsnaes_closing508x298.tmp.jpg

GSV Materieludlejning A/S har nu gennemført opkøbet af Bramnæs Entreprenørmaskiner ApS, og det er godkendt af Konkurrencestyrelsen.

Konkurrencestyrelsen har godkendt sammenlægningen af GSV Materieludlejning A/S og Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS og dermed er skabelsen af Danmarks største udlejningsvirksomhed for større entreprenørmaskiner med fører en realitet.

Opkøbsprocessen er nu endelig gennemført. Bramsnæs ApS køres videre som selvstændigt brand i resten af 2016, men selskabet er en del af GSV-koncernen med GSV’s direktion som bestyrelsesmedlemmer.

- Vi kører Bramsnæs videre i respekt for det brand, den organisation og de dygtige førere, der er hos Bramsnæs, og så forestiller vi os en glidende integrationsproces i 2017, siger administrerende direktør Dan Protin, GSV Materieudlejning A/S.

- Vi har oplevet en positiv respons på sammenlægningen fra kunderne. Det er jo et opkøb, der betyder yderligere udvikling af området for udlejning af tungt materiel med fører. Vi kan nu levere materiel helt op til 60-65 tons, og kunderne har reageret positivt på, at vi nu er kommet endnu videre i vores one-stop-shopping strategi, hvor vi kan levere alt fra småudstyr på byggepladsen, pavilloner, alle typer løfteudstyr, stillads og op til de største anlægsmaskiner med fører, siger han.

Dygtige maskinførere er det altafgørende for udlejningsvirksomheden. Den hidtidige ejer af Bramsnæs Entreprenørmaskiner, Jesper Jensen gennemførte hurtigt efter GSV’s overtagelse samtaler med samtlige førere, og der har været en god proces.

- Vi vil gøre meget for at fastholde og udnytte vores stab af dygtige førere. Vi satser i fremtiden eksempelvis endnu mere på maskinstyring med GPS, og der skal førerne være i stand til at udnytte systemerne fuldt ud. Vi prøver at gøre det attraktivt at være fører hos os eksempelvis ved jævnlige skift af opgavetyper, siger han.

Dan Protin tror på en stigning i udlejningsaktiviteten på større materiel, selv om der generelt i Danmark er udsigt til lidt lavere anlægsaktivitet i 2017 og 2018.

- Vi mærker stigende efterspørgsmål både fra mindre entreprenører og fra de helt store. Nogle vil gerne undgå at binde kapital i maskiner, som de måske kun skal bruge på ét projekt, og andre foretrækker at indkøbe specialudstyr og leje de mere almindelige maskiner, og igen så handler det om, at vi har førere, der gør vores maskiner særdeles effektive og dermed gør kunderne konkurrencedygtige, siger Dan Protin.

GSV Materieludlejning med kapitalfonden CataCap som medejer offentliggjorde købet af Bramsnæs Entreprenørmaskiner i januar. Overtagelsen af Bramsnæs Entreprenørmaskiner tilfører GSV ca. 125 tunge entreprenørmaskiner og en omsætning på ca. 125 millioner kr.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: 43 99 72 74 | E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen