Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

GSV Materieludlejning overtager Bramsnæs Entreprenørmaskiner

gsv_koeber_bramsnaes_508x298.tmp.jpg

GSV Materieludlejning A/S bliver suverænt størst også på tungt materiel efter overtagelse af Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS

To af Danmarks største aktører inden for udlejning af tunge entreprenørmaskiner med og uden fører bliver til én. GSV Materieludlejning A/S overtager Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS, som har ca. 100 tunge entreprenørmaskiner, et tilsvarende antal medarbejdere og en omsætning på ca. 125 millioner kr.

GSV har netop gennemført en vellykket fusion med udlejningsfirmaet Pitzner og er allerede før det seneste opkøb Danmarks største udlejningsvirksomhed. Gennem fusionsforløbet er den samlede omsætning øget til 630 mio. kr. for 2015, og der er et EBIDTA overskud på 190 mio. kr.

- Det er selvfølgelig på den positive baggrund, at vi kan foretage dette strategiske opkøb under forudsætning af konkurrencemyndighedernes godkendelse. GSV Materieludlejning A/S vokser mere end udlejningsmarkedet, men markedet er også i vækst, og vi skal kunne tilbyde vore kunder alle typer materiel ud fra en One-stop-shop strategi, siger adm. direktør Dan Protin, GSV Materieludlejning, der varsler endnu et virksomhedsopkøb i 2016.

Jesper Jensen har etableret Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS i 2006, og han indgår i GSV som medejer på lige fod med direktør Dan Protin og indkøbsdirektør Henrik B. Christensen. Jesper Jensen bliver direktør for den nye sektion for tungt materiel med fører.

- Vi køber Bramsnæs Entreprenørmaskiner, fordi det er en ekstremt veldrevet virksomhed med rigtigt dygtige maskinførere og en lille stram organisation. Det er planen, at Jesper Jensen skal drive det videre som hidtil suppleret med GSV’s maskinpark og ligeledes meget dygtige maskinførere, siger Dan Protin.

Både Dan Protin og Jesper Jensen fremhæver synergien ved opkøbet. Der har vist sig at være ret stor forskellighed i kundekredsen i de to virksomheder, så der er tale om supplement mere end overlapning. GSV har undersøgt markedet, og kunderne vil gerne have færre og større leverandører.

- Hos Bramsnæs har vi nået en størrelse, hvor der skal mere organisation til. I min nye funktion i GSV får jeg mulighed for at komme mere ud til kunder og maskinførere, og det er rigtig vigtigt. Jeg brænder for at være der for kunderne, og jeg glæder mig til at blive en del af deres stærke organisation. Jeg er sikker på, at vi kan give kunderne en bedre service, og gøre endnu mere for at rekruttere og fastholde de virkeligt dygtige maskinførere. De er helt afgørende for den succes, vi har haft hidtil både hos Bramsnæs og GSV, og det er også afgørende i fremtiden, siger Jesper Jensen.

Det nuværende GSV Materieludlejning er skabt ved en fusion i 2015 mellem Pitzner Materiel og GSV Materieludlejning. Foruden en gruppe ledende medarbejdere er virksomheden ejet af kapitalfonden CataCap, der har fokus på små og mellemstore virksomheder med høj vækst. CataCap har skudt ekstra kapital i GSV Materieludlejning i forbindelse med opkøbet af Bramsnæs Entreprenørmaskiner.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: 43 99 72 74 | E-mail: dan@gsv.dk
Direktør Jesper Jensen | Mobil: 21 69 08 42 | E-mail: Jesper@bemaskiner.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen