Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fik ny børnehave for brugte penge

Node Image Upload brnehave-for-brugte-penge-2jpg---kopi.tmp

Bornholms Kommune udbød anlæg af børnehave i brugte pavilloner, men GSV leverede nye til konkurrencedygtig pris

Bornholms Kommune udbød byggeri af Natur- og Skovbørnehuset i udkanten af Rønne Plantage som et byggeri af brugte pavilloner. Byggeriet blev besluttet for flere år siden med en økonomisk ramme, der ikke er pristalsreguleret.

- For at få pengene til at række, udbød vi et byggeri af brugte pavilloner. Det anså vi for at være det billigst mulige byggeri til en integrerede institution, siger bygningskonsulent Christian Kofod.

- Vi fik forskellige bud ind, og gennem dialogen foreslog G.S.V. Materieludlejning A/S et byggeri af nye pavilloner inden for den økonomiske ramme. Det fik os til at ændre udbuddet og tage en ny runde med nye pavilloner, og den vandt GSV, fortæller Christian Kofod.

Projektchef Morten Bork, GSV har koordineret opgaven. De 13 pavilloner på tilsammen ca. 600 kvadratmeter er bygget til formålet på GSV’s fabrik i Hammel.

Det er en total børneinstitution med rum til børnene, køkkener, kontor, mødelokaler osv., men det mest specielle ved opgaven var logistikken med byggeri af pavillonerne i Hammel og transport til Bornholm, fortæller Morten Bork.

Selve monteringen i Rønne tog 14 dage, så præfabrikeret byggeri giver en meget hurtig byggeproces.

- Vi oplever en stigende tendens til, at bygherrer benytter præfabrikeret byggeri. Børneinstitutionen på Bornholm er permanent byggeri, som er opvarmet med vandbåret gulvvarme og luft-til-vand varmepumpe. Det er fuldt ventileret efter gældende bygningsregulativ.

- Vi har givet børneinstitutionen en meget hårdfør facadebeklædning i antracitgrå. Det er et materiale og en farve, som tåler stød og eksempelvis boldspil, og det lever op til de brandhæmmende krav, siger Morten Bork.

Christian Kofod er på kommunens vegne godt tilfreds med resultatet, og under processen har der været et rigtig godt samarbejde.

- Der har været en rigtig god dialog, og alle er glade for, at de har fået en helt ny bygning frem for en brugt. Selvfølgelig var det hele lidt hektisk til sidst, men GSV’s folk har været gode til at følge op, og vi er meget tilfredse, siger Christian Kofod.

Børneinstitutionen åbnede kort før sommerferien med 27 børnehavebørn, og umiddelbart efter ferien er en vuggestuegruppe på en halv snes børn begyndt og flere kommer til.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Dan Protin | Mobil: +45 2423 2762 | E-mail: dan@gsv.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen