Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

GreenMobility A/S

En moderne transportløsning

GreenMobility A/S er en dansk udbyder af elektriske dele-bybiler. I dag opererer GreenMobility 400 Bybiler i Københavnsområdet og tilbyder enkel, fleksibel og bæredygtig transport.

GreenMobility er en deleøkonomisk transportløsning, hvor man kun betaler for den tid man bruger en bil. Bybilerne lokaliseres, bookes og låses op med Din Bybil appen, og efterlades blot ved ens destination inden for Zonen, hvor den næste bruger kan leje den. I dag dækker Zonen København, Gentofte og Frederiksberg Kommune samt Satellitzoner ved Kastrup Lufthavn, Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby, Herlev og Hvidovre Hospital m.fl., hvor man også kan afslutte sin tur.

Det er GreenMobilitys ambition at være blandt Europas førende udbydere på det hastigt voksende marked for bybiler med tilstedeværelse i flere europæiske byer i nær fremtid. GreenMobility er noteret på Nasdaq First North i København.

Læs mere om os og bliv bruger her eller i vores app

Mere fra GreenMobility A/S

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen