Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fonden for Entreprenørskab

Målsætningen for Fonden for Entreprenørskab er at sikre, at flere elever og studerende på alle uddannelsesniveauer introduceres for og deltager i entreprenørskabsundervisning, herunder at entre­prenørskab bliver en integreret del af vores uddannelsessystem.

Entreprenørskab kan læres. Det er Fondens grundsten. Aktiviteterne og måderne det gøres på er mange, og der udvikles stadig nye rammer for at være med til at sikre, at Danmark også i fremtiden kan byde ind med endnu flere levedygtige iværksættere og innovative medarbejdere.

Fonden for Entreprenørskab dækker alle uddannelsesniveauer og sikrer dermed progressionen i entreprenørskabsundervisning - fra grundskolen til de videregående uddannelser, dvs. over en million elever og studerende samt deres lærere og undervisere.

Mere fra Fonden for Entreprenørskab

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen