Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fischer Gardiner

Hvor der er et vindue, har vi en løsning
Sammen med de øvrige selskaber i Fischer Group er Fischer Gardiner en af Skandinaviens største leverandører af alle typer gardiner, ind- og udvendig solafskærmning samt mørklægning. Vi leverer totalløsninger til både private hjem, kontordomiciler, hoteller, restauranter, institutioner, skoler, offentligt byggeri og mindre erhvervsvirksomheder. Vi påtager os alle typer af opgaver uanset omfang.

Fischer har showroom i Aarhus og Gentofte. Her præsenterer vi omkring 30.000 tekstiler fra anerkendte danske og internationale mærker, ligesom man også kan se forskellige udgaver af vores solafskærmningsprodukter.

Vi har en række faste montageteknikere ansat og producerer på egen fabrik. Vores produktion hviler på et højteknologisk produktionsapparat, en velkvalificeret medarbejderstab inden for produktion, syning og it og en direkte kommunikationslinje.

Vi sætter service og kompetent faglig rådgivning i højsædet og guider, uanset projektets art, kunden til den mest optimale løsning, der kombinerer ønsker, behov og økonomi. På baggrund af over 50 års erfaring og ekspertise har vi en solid tradition for at finde løsninger, hvor funktion, teknologi og design går op i en højere enhed. Vi producerer altid i de bedste materialer, som sikrer lang holdbarhed og dermed minimal påvirkning af miljøet.

Fischer er en familieejet virksomhed, og det afspejler sig i den kultur, der hersker på arbejdspladsen. Strukturen er flad, og alle har ret til at sige sin mening. Vi arbejder med frihed under ansvar og en stor del selvforvaltning. Vi har højt til loftet, respekt for hinanden og plads til at være de mennesker, vi er.

Vi er en ærlig og reel virksomhed med orden i eget hus. Vi holder altid, hvad vi lover.

Her nogle eksempler på projekter:
Rambølls hovedkvarter, Esbjerg: http://fischergardiner.dk/referencer/ramboells-hovedkvarter/
Axel Towers, København: http://fischergardiner.dk/referencer/axel-towers/
Arla Innovation Centre, Aarhus: http://fischergardiner.dk/referencer/arla-innovation-centre/
DOKK1, Aarhus: http://fischergardiner.dk/referencer/dokk1/
Kokkedal Slot, Nordsjælland: http://fischergardiner.dk/referencer/kokkedal-slot/

Mere fra Fischer Gardiner

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen