Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nyt fotobogkoncept udvider i hele Danmark

Node Image Upload skrmbillede-2016-05-25-kl-145227.tmp

Der er ingen tvivl om, at der er noget skønt og nostalgisk over fotobøger. Fotobøger er en fantastisk måde, hvorpå man kan opbevare og genopleve de absolut bedste stunder, som man har haft med venner, familie og bekendte. Fotobøger dedikeres ofte til specifikke formål, eksempelvis et barns opvækst, en ferie, et bryllup eller andre begivenheder, som er værd at forevige med et kamera. Dog er det de færreste i dag, der erhverver sig de traditionelle fotobøger, idet man sjældent fremkalder billeder i dag. Mange vælger at dele billederne på de sociale medier, idet andre nemt og hurtigt også kan blive en del af de mange oplevelser, der er dokumenteret. Dog bliver dette for nogle en halvfærdig løsning, idet man i langt højere grad får noget ud af sine feriebilleder og lignende ved hjælp af fysiske eksemplarer. Dog er dét at fremkalde billeder forældet for flere danskere i dag, men du kan ved hjælp af et nyt og innovativt fotobogkoncept, kreere din helt egen fotobog uden at skulle bøvle med at fremkalde og indsætte fotos. Virksomheden DinFotobog har forenet nutidens teknologi med datidens nostalgi, som tilsammen skaber en højere enhed, der i dag er med til at imødekomme danskernes behov. Af samme grund søger DinFotobog at udvide i hele Danmark, idet konceptet har fået god modtagelse på det danske markede.

Nemt og forbrugervenligt koncept
Der er ingen tvivl om, at dét at skulle samle sin egen fotobog er en hyggelig og rar beskæftigelse, dog er det blevet omstændigt med de begrænsede muligheder for at fremkalde billeder, og det er langt fra alle, der ønsker at investere i dyrt udprint papir, så man er i stand til at fremkalde billeder derhjemme. DinFotobog har formået at komme denne problematik til livs, idet der stadig er fokus på, at man selv er med til at samle sin egen fotobog, dog uden at skulle gennemgå en omstændig process. DinFotobogs nemme og forbrugervenlige koncept er baserer på, at du er i stand til at fylde din fotobog med billeder direkte fra din egen computer. Du er i stand til at udvælge 2-4 billeder pr. side i din fotobog, som du udfylder online, hvorefter du bestiller den hjem til din hjemmeadresse, hvorefter du vil modtage din præfabrikerede fotobog, som du selv har været med til at have indflydelse på, ligesom man kender det. Dette er uden tvivl et koncept, der redefinerer måden, hvorpå fremtidens fotobøger fremstilles, og der er derfor ingen tvivl om, at ekspanderingen af DinFotobog bliver en succes.

En innovativ måde at opbevare sine minder på
DinFotobog er en nytænkende måde at opbevare minder på, og du vil også hurtigt opdage, at der er flere fordele ved denne nye metode at udnytte sine billeder på. Du skal aldrig bekymre dig om fremkaldningskvaliteten, hvorvidt fotografierne forbliver i plastlommerne eller limet til siderne, hvorvidt fotografiet ødelægges med fedtfingre samt lignende ting, man førhen døjede med. Med DinFotobog har du alle billeder inkorporeret i hver enkelt side af fotobogen, som gør det nemt og overskueligt at dele minderne med venner og familie. På samme måde har du også mulighed for at gøre dét at kreere en fotobog i gave betydeligt nemmere, idet alt foregår elektronisk op til fremstillingen af det endelige produkt. DinFotobog er en virksomhed, der uden tvivl vil dominere fotobogsmarkedet, og du kan derfor med garanti forvente at se mere til lige netop dette navn.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen