Berlingske Business
17:42
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

FineTune Media

Et anderledes online mediehus som målrettet dyrker værdien og styrken i online markedsføring og salg. Vi har altid fingeren på pulsen og kan gennem rådgivning og færdige produkter tage dine ønsker fra inspireret strøtanke til effektiv handling.

 

Vi hjælper dig inden for:

Marketingstrategi
Hvilken strategi vil virke for dig, og hvordan når du disse strategiske mål? Er det øget branding og awareness, du har brug for, ønsker du at effektivisere salget af dine forbrugerprodukter, eller mangler du at udbygge dit kundenetværk? Forskellige mål kræver forskellige onlinestrategier. Vi ved, hvad der virker, og vi støtter dig hele vejen gennem processen.

SEO
Ordet ”søgemaskineoptimering” bliver bruget alt for ofte og i alt for forkerte sammenhænge. SEO handler først og fremmest om ikke at lave dyre fejl og om at have en god hjemmeside. Vi hjælper dig med at finde din hjemmesides potentialer og optimere mod dem. Det betyder bedre salg, mere tilfredse kunder og højere placeringer på søgemaskinerne. Resultatet kan ses på bundlinjen!

Branding
Vil du sælge dine produkter og ydelser, skal der være en efterspørgsel. Branding hjælper med at styrke din position på markedet, så potentielle kunder beslutter sig for at investere i dig i stedet for i dine konkurrenter. Vi hjælper dig med at skille dig ud fra mængden, så dine styrker og værdier står tydeligt frem. Det skaber gode, loyale og glade kunder, der vender tilbage igen og igen!

Online awareness
Kunder kan være loyale, så længe de husker dig. Derfor er det vigtigt altid at huske at pleje sin tilstedeværelse, udover den direkte branding. Vi sørger for, at nye kunder finder dig, og dine eksisterende kunder husker dig gennem målrettede onlinekampagner. Det kunne f.eks. komme via servicevideoer til eksisterende kunder, eller displaykampagner som rammer meget bredt med høj eksponering de helt rigtige steder.

Google AdWords
Et yderst godt værktøj, som kan give rigtig gode resultater, er Googles AdWords. Desværre er det alt for ofte sat op til at sælge varm luft. Lad os slå det fast med det samme: Man kan tjene penge på Google AdWords, hvis man bare sætter det rigtig op. Vi har bred erfaring i søgekampagner, shoppingkampagner og displaykampagner, der virker og giver dig sorte tal på bundlinjen.

Remarketing og retargeting
Et af de bedste ROI-værktøjer er at være til stede for folk, som interesserer sig for dig. Men gør det med måde: kunder kan ikke lide at føle sig forfulgt. Remarketing skaber mersalg og loyale kunder, og retargeting gør dig i stand til at forstå, hvad dine kunder ønsker. Så kan du skræddersy din forretning til at hjælpe dine målgrupper mest muligt og møde dem der, hvor de ønsker.

ROI
Penge vokser ikke på træer, ej heller gror de på buske. Det er hårdt at tjene penge, og derfor skal du også kunne mærke os på bundlinjen. Vi måler så meget som muligt i ROI. I sidste ende er det her, vi skal præstere for dig.

 

Skulle du have lyst til at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os her:​ www.finetunemedia.dk

Mere fra FineTune Media

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen