Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ejendomstorvet.dk

Danmarks førende erhvervsportal

Ejendomstorvet.dk er landets førende portal for erhvervslokaler og investeringsejendomme med mere end 10.000 aktive annoncer og langt over 100.000 besøgende hver måned, hvor virksomheder og erhvervsfolk hver dag, gratis og uforpligtende, finder lokaler eller ejendomme som matcher deres kriterier.

Ejendomstorvet.dk er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. i 1999 og har tidligere heddet Oline.dk. Foreningen består af over 175 erhvervsmæglere fra hele landet, som sammen med flere store ejendomsejere danner grundlag for Danmarks førende erhvervsportal.

Vi er det eneste sted, hvor alle sager fra erhvervsmæglere og ejendomsejere er samlet og for os er det vigtigt at give brugerne det største udvalg, og samtidig gøre brugeroplevelsen så god som overhovedet muligt. Vores avancerede søgemaskine sikrer, at vi kan levere en sublim brugeroplevelse og nyeste funktioner, som gør at vi er dansk erhvervslivs foretrukne og branchens mest anerkendte søgeportal.

Vores vigtigste mission er, at vi har et stort udbud og sikrer brugerne – virksomheder, iværksættere og investorer – en god og varieret oplevelse. Derfor giver vi også vores brugere gratis adgang til alle oplysninger.

Dette kan vi tilbyde dig
Vores tilgang til søgeportaler for erhvervslokaler og investeringsejendomme er, at det skal være nemt og brugervenligt fra start til slut, og derfor kan vores brugere se frem til at få den fulde oplevelse hos os. Ejendomstorvet dækker ikke kun de mest populære søgninger såsom kontorlokaler til leje i København, vi har butikker, restauranter, lager, boligudlejningsejendomme og meget mere i hele landet, så hvad end du søger kan du med stor sandsynlighed finde det på Ejendomstorvet.dk.

Din vej til den rigtige erhvervsejendom
På Ejendomstorvet.dk finder du, hvert kvartal, vores markedsindeks som kortlægger udbuddet af danske erhvervsbygninger, fordelt på kontorer, butikker og lager-/produktionslokaler – og opgjort som udbudte lokaler målt i forhold til den samlede bestand af bygninger (kvadratmeter).

Statistikken omfatter en betragtelig del af erhvervslokalerne i Danmark og udgives af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) i samarbejde mellem erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk og Ejendomsforeningen Danmark (ED).

Vi tilbyder desuden gratis søgeagenter, så du altid kan holde dig opdateret og få adgang til de nyeste ejendomme på Ejendomstorvet.dk

Læs mere og besøg os på Ejendomstorvet.dk – vi glæder os til at se dig!

Mere fra Ejendomstorvet.dk

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen