Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nordsjællandske ejendomme hitter blandt investorerne

Efterspørgslen på erhvervsejendomme er støt stigende i Nordsjælland, og det får nu Danmarks største ejendomsmæglerkæde til at styrke sin lokale tilstedeværelse i området.

Efterspørgslen på erhvervsejendomme er støt stigende i Nordsjælland, og det får nu Danmarks største ejendomsmæglerkæde til at styrke sin lokale tilstedeværelse i området.

Den generelle medvind på det danske ejendomsmarked smitter i høj grad af på den lokale efterspørgsel på erhvervsejendomme. Det mærker EDC Erhverv Poul Erik Bech i Hillerød, som nu styrkes med ansættelsen af erhvervsmægler Jacob Lunding, som pr. d. 1. september skal servicere erhvervskunder i hele Nordsjælland sammen med erhvervschef Stephen Wielje Berthelsen.

”Vi mærker, at vinden blæser i en positiv retning lige nu, hvor både virksomheder og investorer for alvor igen er begyndt at tage stilling til fremtiden. Derfor har mange fået øjnene op for Nordsjælland, hvor der i disse dage sker rigtig meget godt på erhvervsmarkedet,” siger afdelingsleder Stephen Wielje Berthelsen.

”Vi mærker en stigende og vedvarende efterspørgsel på mindre boligudlejningsejendomme i Nordsjælland, hvor det specielt er Helsingør og Hillerød der er efterspørgsel på. Mange investorer er interesseret i, alternativt at investere i ejendomme og derved opnå et noget bedre afkast af deres penge end hvad en traditionel 10 årig obligation kan kaste af sig. Endvidere oplever vi en stabilisering af retail og butiksmarkedet, som i flere år har haft udfordrende tider med vigende omsætning og skærpet konkurrence fra e-handel. Vi taler lige pludselig med kæder der vil åbne butikker i stedet for at tale med dem om hvor meget de kan spare i husleje hvis de flytter i mindre lokaler,” siger han.

En kendt mand i branchen
Jacob Lunding har 20 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen og et særligt indgående kendskab til erhvervsmarkedet i Nordsjælland. Jacob er endvidere uddannet som erhvervsjurist fra Handelshøjskolen. Jacob startede sin mæglerkarriere som boligmægler hos EDC Poul Erik Bech i København og har endvidere bl.a. været salgschef i NCC og mægler i Nybolig Erhverv. Med ansættelsen af Jacob Lunding har EDC et meget stærkt lokalt team med over 20 års erfaring og viden om det Nordsjællandske erhvervsmarked.

Fingeren på pulsen
Stephen Wielje Berthelsen beskriver den lokale forstærkning som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi. Her er det således en grundværdi at kombinere den landsdækkende repræsentation med et stærkt lokalt kendskab.

”Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt,” siger han.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har et landsdækkende netværk af 16 erhvervscentre der, kombineret med centralt placerede støttefunktioner, giver mulighed for at tilbyde kunderne både lokal indsigt og et landsdækkende netværk:

”Det er for os vigtigt at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem om det lokale marked. Samtidigt betyder vores landsdækkende netværk, at vi kan rådgive både nationalt og endda internationalt,” siger han og understreger:

”Vi er naturligvis stærkt til stede i storbyerne, men samtidigt er en af vores virkelige styrker det indgående lokalkendskab og evnen til at kombinere de to perspektiver,” siger han.

Kontakt
Stephen Wielje Berthelsen på tlf. 48 26 99 10 eller stbe@edc.dk

Jacob Lunding på tlf. 20 20 75 65 eller jal@edc.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen