Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Fremgang på erhvervsejendomsmarkedet i provinsen

Node Image Upload web_mogens_lindal.tmp

Der er luft under vingerne på det danske erhvervsejendomsmarked – ikke bare i København og Aarhus, men også i resten af Danmark. Det får nu en af Danmarks største erhvervsmæglerkoncerner til at styrke sin lokale tilstedeværelse yderligere.

Den generelle medvind på det danske ejendomsmarked smitter i høj grad af på den lokale aktivitet indenfor salg og udlejning af erhvervsejendomme. Derfor udvider EDC Erhverv Poul Erik Bech endnu gang – denne gang med et center i Viborg. Det sker i et partnerskab med den lokale erhvervsmand, Mogens Lindal, der fremadrettet står klar til at servicere de mange virksomheder, der søger eller skal sælge ejendomme i Viborg. Erhvervscentret får adresse i EDC Poul Erik Bechs eksisterende lokaler på St. Sct. Peder Stræde 10.

”Vi oplever i øjeblikket en spændende udvikling af byen. Skiftet fra at være en meget traditionel by til et innovativt mekka er super interessant. IT-området er i rivende udvikling og animationsskolen såvel som virksomheder, der udspringer derfra, er stigende. Apple åbner som bekendt et datacenter i byen og alt dette er med til at brande Viborg på en helt ny måde. Derfor skal vi selvfølgeligt også være til stede til at rådgive alle de nye – såvel som eksisterende erhvervskunder,” udtaler erhvervschef Mogens Lindal.

Mogens Lindal har tidligere med stor succes opbygget og drevet kontorforsyningsvirksomheden Redoffice i Viborg og glæder sig nu til de nye udfordringer, der ligger forude: ”Jeg ser frem til at opbygge et nyt erhvervscenter, hvor jeg kan bruge mit lokalkendskab, og kunderne i området samtidig kan få fuldt udbytte af det landsdækkende netværk af mæglere, der arbejder tæt sammen for at finde køberne og lejerne af kundernes ejendomme. Når en ejendom sættes til salg eller udlejning i Viborg, bliver den samtidig sat til salg eller udlejning i alle 16 erhvervscentre i Danmark”, forklarer Mogens Lindal.

Lokal tilstedeværelse altafgørende
Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, beskriver den lokale forstærkning som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi. Her er det således en grundværdi at kombinere den landsdækkende repræsentation med et stærkt lokalt kendskab.

”Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem bedst muligt om det lokale marked,” siger Robert Neble Larsen og understreger:

”Vi er naturligvis stærkt til stede i storbyerne - men samtidigt er vores virkelige styrke det indgående lokalkendskab og evnen til at arbejde sammen på tværs af landet, fordi vi er én virksomhed. Vi har erhvervscentre i 16 af landets byer, hvilket betyder, at vi altid er til stede, hvor kunderne er. Alle centre arbejder således sammen om ét fælles mål på tværs af hele landet: Et stærkt samarbejde der sikrer at matche potentielle søgere og ejendomme/lokaler op gennem vores fælles Køber-/lejerkartotek,” siger han.

EDC Erhverv Poul Erik Bech omsatte i 2015 for 149 mio. mod 122 mio. året forinden - hvilket er en fremgang på 21 %. Denne vækst genereres ikke kun i København og Aarhus, men ligeledes i provinsen.

”Lokal tilstedeværelse er altafgørende. Før eksempelvis kontoret i Odense åbnede, blev salget af ejendomme drevet fra kontoret i Kolding. Efter vi åbnede kontoret i Odense for et par år siden, er vores markedsandel steget fra 3,5 % til 15,7 %. Dette skyldes utvivlsomt vores lokale tilstedeværelse og ekspertise – at mægleren kender alt fra det logistiske til byudviklingen, så kunden kan få den bedste rådgivning. Det er vigtigt at kende det lokale marked, hvorfor vi nu også styrker vores lokale tilstedeværelse i Viborg,” udtaler Robert Neble Larsen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen