Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Erhvervsakademi Sjælland samler uddannelser i stort nybyggeri i Roskilde

Node Image Upload Maglegårdsvej.jpg

1.400 studerende i Roskilde flytter ind i et nybygget og topmoderne studiemiljø. Erhvervsakademi Sjælland Roskilde har fået tilladelse til at samle sine videregående uddannelser i én afdeling på ...

1.400 studerende i Roskilde flytter ind i et nybygget og topmoderne studiemiljø. Erhvervsakademi Sjælland Roskilde har fået tilladelse til at samle sine videregående uddannelser i én afdeling på grunden Maglegårdsvej 2 i Roskilde, hvor Teknologisk Institut indtil for nyligt havde til huse. Ejendommen blev sat til salg via. EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde. Projektet sendes i udbud nu og kulminerer, når i alt 10.000 kvadratmeter topmoderne studiemiljø står klar til de studerende, når de flytter ind i august 2017.

Erhvervsakademi Sjælland Roskilde (EASJ Roskilde) er med cirka 1.400 fuldtidsstuderende en af Roskildes tre store videregående uddannelsesinstitutioner. Med igangsættelsen af et ambitiøst nybyggeri på Maglegårdsvej 2 bliver erhvervsakademiets ni videregående uddannelser i Roskilde forenet på en fælles adresse tæt på stationen.

”Vores studerende og medarbejdere får et inspirerende, moderne og fagligt relevant studiemiljø med lækre faciliteter og god beliggenhed. Vi har høje ambitioner om, hvordan de nye faciliteter skal indrettes, så de fremmer iværksætteri og nytænkning, to af de vigtigste elementer i vores uddannelser. Nye biologiske laboratorier er blandt de kommende faglokaler. Jeg er meget stolt af det her projekt,” siger campuschef Jørgen Esbensen fra EASJ Roskilde, der før sommeren fik prisen ’Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution i Danmark 2015’.

Projektet består af ny bebyggelse og renovering halvanden kilometer fra Roskilde Station. Nærheden til stationen er væsentligt for de kommende studerende, der bor i byer, som er togforbundet med Roskilde. Vinderprojektet bliver udpeget omkring årsskiftet.

”Udefra skal man kunne se, hvad der foregår indeni. Vores fokus på innovation og på at føre praksis ind i undervisningen bliver tænkt ind i bygningens udseende og indretning,” fortæller Jørgen Esbensen.

”Baggrunden for nybyggeriet er et ønske om at imødekomme erhvervslivets behov for nyuddannede, der har haft de bedste betingelser for at udvikle deres faglighed i relevant samarbejde med de virksomheder, som de skal arbejde i bagefter. EASJ Roskilde leverer primært nyuddannede medarbejdere til det private erhvervsliv, og på vores uddannelser arbejdes der i vid udstrækning med projektorienteret undervisning,” siger Ulla Skaarup, rektor for hele Erhvervsakademi Sjælland, der ud over Roskilde har afdelinger i Næstved, Køge, Slagelse og Nykøbing Falster.

Salget af Maglegårdsvej 2 er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde.

Kontakt
Arno Starup Werner, EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde: 2494 2474 eller asw@edc.dk

Jørgen Esbensen, campuschef, Erhvervsakademi Sjælland Roskilde: 5076 2667 eller joes@easj.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen