Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

EDC Erhverv sætter pris på Københavns Universitet

Node Image Upload JeanettMikkelsenEDC-Landscape.jpg

EDC Erhverv Poul Erik Bech er valgt som samarbejdspartner på et større projekt om værdiansættelse af Københavns Universitets ejendomme. Vurderingen skal afdække markedsværdien af Københavns ...

EDC Erhverv Poul Erik Bech er valgt som samarbejdspartner på et større projekt om værdiansættelse af Københavns Universitets ejendomme. Vurderingen skal afdække markedsværdien af Københavns Universitet, samt en vurdering af uudnyttede muligheder i bygningerne.

Med en netop underskrevet kontrakt har Bygningsstyrelsen i dag valgt ejendomsmæglervirksomheden EDC Erhverv Poul Erik Bech som vurderingssagkyndig på værdiansættelsen af en række af Københavns Universitets bygninger, som er ejet af styrelsen. Vurderingen omfatter en markedsvurdering af ejendomsporteføljen samt en genopførelses-vurdering af bygninger, særindretninger og særinstallationer samt vurdering af udnyttede og uudnyttede byggeretter.

Dermed cementerer EDC Erhverv Poul Erik Bech sin strategi om styrket fokus på vurderinger af ejendomsporteføljer og internationale vurderingsopgaver. Det fortæller vurderingschef, Jeanett Vestergaard Mikkelsen: ”Det er en vigtig opgave, som anerkender, at vi opleves af vores kunder som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner indenfor vurderinger nationalt og samtidigt et vigtigt skridt på vejen i forhold til vores internationale ambitioner på vurderingsområdet,” siger hun.

”Vi har mange års erfaring med sammenlignelige opgaver, herunder vurdering af flere forsknings- og undervisningsejendomme, og kombineret med, at vi har lokalkendskabet i området er vi godt rustet til opgaven,” siger Jeanett Vestergaard Mikkelsen.

Nye samarbejdspartnere
Hun understreger samtidigt, at vurderingsopgaven kræver involvering af en række samarbejdspartnere. Da en større del af opgaven omhandler en byggeteknisk vurdering af både bygninger og installationer, har EDC Erhverv Poul Erik Bech derfor indgået samarbejde omkring opgaven med Balslev Rådgivende Ingeniører A/S samt Creo Arkitekter A/S.

”Det har været afgørende for os, at vi samarbejder med virksomheder, der har ekspertisen inden for de relevante felter.  Som henholdsvis vurderingssagkyndig, arkitekt og ingeniør bringer vi hver især vores stærkeste kompetencer i spil, og vi kan dermed levere fuldstændigt udtømmende rapporter til Bygningsstyrelsen,” siger Jeanett Vestergaard Mikkelsen

Del af vækststrategi
EDC Erhverv Poul Erik Bech har altid været kendt som specialister i andelsbolig- og boligudlejningssegmentet, men de seneste år er netop vurderingsopgaver blevet et vigtigt fokusområde. Målet er således i stigende grad at kunne byde på vurderinger af ejendomsporteføljer både i Danmark og for udenlandske investorer, forklarer vurderingschef Jeanett Vestergaard Mikkelsen, der netop har til opgave at understøtte denne udvikling.

Hun fremhæver desuden, at hun netop har ansat en cand. polit som analytiker. ”Han kommer til at bidrage med en solid økonomisk teoretisk viden samt skarpe dataanalytiske og matematiske kundskaber, som vil medvirke til at skabe endnu mere værdi for vores kunder på vurderingsområdet," siger hun.

Udnytter lokalkendskab
I forbindelse med vurderingen af Bygningsstyrelsens ejendomsportefølje på Københavns Universitet, er der i alt tale om vurdering og værdiansættelse af et bygningsareal ifølge BBR på cirka 750.000 m2, hovedsageligt fordelt på fire campusområder i København og på Frederiksberg. Opgaven opdeles i tre delaftaler for at sikre, at der kommer en bred vurdering af ejendommene med bidrag fra flere uafhængige vurderingssagkyndige. EDC Erhverv Poul Erik Bech har vundet den ene af disse aftaler.

”Opgaven som vurderingssagkyndig for en portefølje beliggende primært i København og på Frederiksberg passer perfekt til os, da vi her har både lokalkendskab og omfattende markedsdata,” siger Jeanett Vestergaard Mikkelsen.

Pressebilleder kan i øvrigt downloades her.

For yderligere info kontakt:
Jeanett Vestergaard Mikkelsen
Vurderingschef, EDC Erhverv Poul Erik Bech
Telefon: 33 30 10 42/26 83 60 53
Mail: jmi@edc.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen