Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

BR Erhvervsmægler og EDC Erhverv fusionerer i Silkeborg

Node Image Upload billede2.tmp

Sammensætningen af landsdækkende tilstedeværelse, digitale kræfter, et stærkt fælles fokus på det lokale erhvervsliv, herunder med erhvervsadvokater i ejerkredsen, gør det fordelagtigt at fusionere BR Erhvervsmægler med erhvervsafdelingen fra EDC Torben Larsen under et fælles nyt erhvervsmæglerfirma.

Begge firmaer har gennem længere tid drøftet fordelene ved at gøre brug af hinandens kompetencer på begge sider af bordet, hvilket nu resulterer i fusionen med et fælles nyt erhvervsmæglerfirma.

Kunderne efterspørger i dag rådgivning hele vejen rundt om deres ejendomme og virksomhed, og der skal derfor tænkes i værdiskabelse for kunden og løsninger, der går ud over traditionelt salg og udlejning. Mange virksomheder har i dag løbende udfordringer med tomgang i deres portefølje, og måske skal nogle ejendomme konverteres eller optimeres. Flere og flere kunder har fået øjnene op for fordelene ved at samarbejde med en erhvervsmægler, der kan rådgive og løse transaktioner hele vejen rundt om deres ejendomsporteføljer.

BR Erhvervsmægler er etableret i 2006 og har høj faglig ekspertise samt indgående kendskab til ejendomsmarkedet indenfor erhverv, specielt i Silkeborg området. Firmaet er associeret med, og delvist ejet af partnere i advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund med afdeling i Silkeborg og København.

EDC Torben Larsen har eksisteret siden 1976, hvor Torben Larsen etablerede ejendomsmæglerfirmaet. Erhvervsafdelingen er byens ældste med mange års erfaring.

Det nye firma vil have en væsentlig styrke på alle fronter ved sammenlægning af kompetencer fra begge virksomheder. EDC Erhverv er førende indenfor digitale værktøjer og IT løsninger, CRM og kan eksempelvis tilbyde kunderne Danmarks bedste kundedatabase samt den digitale platform Mit EDC, som sikrer kunder en aktuel status på deres igangværende sager. BR Erhvervsmægler har sammen med advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund et stort netværk og kontaktflade til erhvervslivets aktører. Udover traditionelle salg og udlejninger, har firmaet de seneste år haft særlig fokus på rådgivningsopgaver.

Selvom fusionsfirmaet primært fokuserer på Silkeborg området, er det store landsdækkende netværk i EDC Erhverv en klar og værdiskabende fordel for kunderne - også dem med ejendomme i andre dele af landet.

”Ved at blive en del af EDC Erhverv får vi stor synergi i adgangen til de store digitale platforme, samt det landsdækkende netværk af erhvervscentre over hele landet. Det betyder, at vi kan trække på en større fælles viden, når vi skal finde den bedste løsning til dækning af kundens behov,” siger Per Møller Jensen.

Det nye erhvervsmæglerfirma får navnet EDC Erhverv Torben Larsen og ejes 50/50 af Holdingselskabet Poul Erik Bech Erhverv A/S og BR Erhvervsmægler A/S, og vil ved fusionen bestå af 6 medarbejdere. Per Møller Jensen, der i dag er direktør i BR Erhvervsmægler, bliver chef for det nye firma, og han ser frem til at sætte kapacitet bag de kompetencer, kunderne efterspørger og har behov for.

Fusionen er en realitet fra 1. november.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen