Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Dencrypt får ordre på sikker mobilkommunikation fra Forsvaret

Dencrypt får ordre på sikker mobilkommunikation fra Forsvaret

Forsvaret har ultimo 2014 placeret en ordre på Dencrypt's DC1000 løsning til sikker mobilkommunikation. Ordren omfatter system installation hos Forsvaret samt et antal brugerlicenser, og det ...

Forsvaret har ultimo 2014 placeret en ordre på Dencrypt's DC1000 løsning til sikker mobilkommunikation. Ordren omfatter system installation hos Forsvaret samt et antal brugerlicenser, og det bety-der, at medarbejderne i Forsvaret og Forsvarsministeriet nu kan føre krypterede mobilsamtaler samt chat fra deres normale smartphone beskyttet mod aflytning. Ordren indgår som en naturlig udvidelse af Forsvarets eksisterende beredskab mod cyberangreb og spionage.

Major Jesper Roelsgaard fra Værnsfælles Forsvarskommando, udtaler: "For Forsvaret er det af stigende vigtighed at fokusere på sikker mobilkommunikation som en del af den eksisterende IT sikkerhed. Når det kommer til IT-sikkerhedsløsninger, er det specielt vigtigt, at de bliver anvendt i praksis og som en naturlig del af det daglige arbejde. Ydermere skal de være så lette at bruge, at produktiviteten ikke forringes. Den danske virksomhed Dencrypt har formået at kombinere en avanceret krypteringsteknologi med en brugervenlig løsning, som betyder, at medarbejderne let kan foretage krypterede mobilsamtaler.”

Direktør Søren Sennels fra Dencrypt tilføjer: "I Dencrypt er vi meget glade og stolte over, at Forsvaret har valgt at placere denne ordre hos os. Vi har solgt licenser til virksomheder, men Forsvaret er den første offentlige arbejds-plads, som har valgt at benytte DC1000 til sikker mobilkommunikation. Vi ser frem til yderlige at udbygge vort sam-arbejde med offentlige myndigheder og institutioner.

Efter lanceringen af Dencrypt's tjeneste 24. oktober 2014 ser vi 2015 som et gennembrudsår, hvor der bliver sat fo-kus på behovet for sikker mobilkommunikation. Set i lyset af de nylige afsløringer af ulovlig mobilaflytning i Norge og Sverige, er det klart, at der er et stigende behov for at private og offentlige virksomheder gør en øget indsats for at beskytte deres kritiske og konfidentielle information."

For yderligere information kontakt:
Søren Sennels, CEO, Dencrypt på tlf: +45 20 83 65 97 eller email: soren.sennels@dencrypt.dk

Om Dencrypt:
Dencrypt er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i Dynamisk Kryptering af datatrafik, hvor der fokuseres på at kombinere brugervenlighed med avanceret krypteringsteknologi. Dencrypt's løsninger beskytter effektivt mod industrispionage og aflytning, og henvender sig til virksomheder for hvem beskyttelse af konfidentiel information, kritisk teknologi eller kundekommunikation er vigtigt. Dencrypt har kontorer i København og Aalborg og leverer til private virksomheder og offentlige myndigheder.

Om Dynamisk Kryptering:
Dynamisk kryptering er en stærk krypteringsteknologi udviklet og patenteret på Danmarks Tekniske Universitet af professor Lars Ramkilde Knudsen. Dynamisk kryptering adderer et ekstra sikkerhedslag i forhold til eksisterende krypteringsteknologier ved ikke kun at skifte krypteringsnøglen, men også krypteringssystemet fra opkald til opkald. En mulig medlytter skal derfor ikke kun bryde koden, men også gætte hvilken metode, der er blevet anvendt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen