Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Dencrypt får ordre fra det danske Forsvarsministerium på krypteringsteknologi

Node Image Upload kaj-juul-pedersen-sren-sennels.tmp

Dencrypt A/S og Forsvarsministeriet har indgået en kontrakt om levering af krypteringsmoduler til klassificeret kommunikation baseret på princippet om Dynamisk Kryptering. Kontrakten har en værdi af ca. 30 mio. kr.

Kontrakten omfatter levering, certificering, videreudvikling af krypto-moduler til mobiltelefoner og andre platforme til beskyttelse af klassificeret kommunikation, dokumentation herfor samt support og vedligeholdelse heraf. Formålet er at beskytte klassificeret information indenfor Forsvarsministeriets område.

Krypteringsmodulet er baseret på Dynamisk Kryptering, et dansk udviklet krypteringsprincip, som tilbyder en stærkere kryptering end standardløsninger, og som er robust mod kryptanalyse. Forsvaret har anvendt systemet i mere end et år, og nu tages næste store skridt mod at få systemet udvidet med ny funktionalitet og til at dække hele den mobile arbejdsplads.

Direktør Søren Sennels, Dencrypt, udtaler: "For Dencrypt er denne aftale en vigtig milepæl, og vi er stolte af at være den foretrukne leverandør af kryptering til det danske Forsvar. Aftalen understreger, at vor krypteringsteknologi kan anvendes til at give den bedste beskyttelse af følsom information mod spionage fra it-kriminelle og statsstyrede aktører. Kontrakten er et vigtigt skridt til yderligere at styrke Dencrypt og til at udvide vore aktiviteter i Danmark og i udlandet. Systemet anvendes både af offentlige myndigheder og private virksomheder."

Rektor Anders Bjarklev, Danmarks Tekniske Universitet, tilføjer: "Vi er meget glade for at se, at forskningsresultater fra Danmarks Tekniske Universitet bidrager til at etablere nye og innovative danske virksomheder med en global rækkevidde."

For yderligere information, kontakt venligst:

Direktør Søren Sennels, Dencrypt: +45 20 83 65 97 /  soren.sennels@dencrypt.dk

Professor Lars Ramkilde Knudsen, Danmarks Tekniske Universitet: +45 51 80 15 10 / lrkn@dtu.dk

Dynamisk Kryptering er et nyt og avanceret krypteringsprincip, som er udviklet af professor Lars Ramkilde Knudsen og patenteres af Danmarks Tekniske Universitet. Princippet gør det muligt at udvikle krypteringssystemer, der giver en stærkere beskyttelse end standard krypteringer. Princippet kan ydermere anvendes til at konstruere proprietære krypteringssystemer med en dokumenteret sikkerhed til brug for regeringer, virksomheder og organisationer.

Dencrypt A/S er en 100% danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i at udvikle og levere løsninger baseret på princippet om Dynamisk Kryptering. Dencrypt’s produkter kombinerer avanceret krypteringsteknologi med brugervenlig betjening og beskytter effektivt mod industrispionage og aflytning. Vores kunder er private virksomheder såvel som offentlige myndigheder, for hvem det er afgørende at beskytte sine fortrolige oplysninger, kritisk teknologi og kundekorrespondance.

www.dencrypt.eu

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen