Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Stor tilfredshed med regeringsgrundlaget hos Danske Byggecentre

Stor tilfredshed med regeringsgrundlaget hos Danske Byggecentre

Brancheforeningen Danske Byggecentre ser meget positivt på den nye regerings prioriteter som beskrevet i dens regeringsgrundlag. Særlig tilfredshed er der med BoligJobordningens videreførelse, ...

Brancheforeningen Danske Byggecentre ser meget positivt på den nye regerings prioriteter som beskrevet i dens regeringsgrundlag. Særlig tilfredshed er der med BoligJobordningens videreførelse, fokus på udkantsproblematikken og generelt fokus på at gøre det nemmere at skabe vækst i Danmark.

Vores medlemmer ligger fortrinsvis i udkantsområderne, og vi har således mærket på egen krop, at udviklingen i disse områder har det svært. Derfor er det meget glædeligt, at den nye regering indikerer, at den vil gøre en aktiv indsats for at vende den udvikling. Blandt andet ser vi rigtig positivt på liberalisering af planloven og udflytning af statslige arbejdspladser. Begge dele er nødvendige, hvis der skal skabes grobund for privat vækst, siger adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen.

Glædeligt med fokus på privat vækst
Samtidig er der glæde over, at regeringen vil fokusere på at gøre det nemmere at være selvstændig, blandt andet ved at være mere varsom med udstedelse af ny lovgivning, oprydning i afgiftsjunglen samt skatte- og byrdestop.

Det er et område, hvor der groft sagt ikke kan gøres nok. Vores medlemmer og kunder ejer typisk små- og mellemstore virksomheder, og jeg kan hilse og sige, at der er rigeligt at se til i dagligdagen med at få butikken til at løbe rundt. Unødigt bureaukrati og afgifter tilskynder bestemt ikke til, at virksomheder vækster, eller at nogen starter noget nyt op. Så hvis regeringen vil gøre en aktiv indsats for at gøre det nemmere at drive virksomhed, hilser vi det meget velkomment, siger Palle Thomsen.

Vi vil meget gerne bidrage med udmøntningen
Brancheforeningen Danske Byggecentre ser som sagt meget positivt på udspillene i regeringsgrundlaget, men afventer naturligvis den endelige udmøntning. Særligt i forhold til udmøntningen af den fremtidige BoligJobordning ser vi stor med spænding på.

Det er ingen hemmelighed, at der kan være langt fra løfte til handling. Men vi vil meget gerne bidrage til, at især Boligjobordningen bliver så god som mulig og meget gerne være med til at sikre, at den eksempelvis får et grønt fokus, hvor energirenovering bliver prioriteret højt, siger Palle Thomsen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen