Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Pas på opsvinget

Node Image Upload Palle Thomsen.jpg

Brancheforeningen Danske Byggecentre maner til besindighed, inden regeringen går til finanslovsforhandlingerne. For selvom fortegnene er rigtige, er størrelsen på den positive vækst meget ...

Brancheforeningen Danske Byggecentre maner til besindighed, inden regeringen går til finanslovsforhandlingerne. For selvom fortegnene er rigtige, er størrelsen på den positive vækst meget beskedne. Så fremfor at tale om tilbageholdenhed i finanslovsforslaget bør regeringen i stedet fokusere på, hvordan vi gør opsvinget markant og varigt.

I forbindelse med regeringens økonomiske redegørelse lagde Finansminister Claus Hjort Frederiksen vægt på, at der er brug for økonomisk tilbageholdenhed i forbindelse med forhandlingerne om næste års finanslov.

Det er på trods af, at regeringen i redegørelsen skriver, at udviklingen er positiv men svagere end forventet. Og samtidig viser tallene, at den indenlandske efterspørgsel er stadig svag. I særdeleshed er virksomhederne stadig tilbageholdne med at investere.

Som repræsentant for 400 byggecentre, hvoraf cirka 80 % ligger i de mindre byer, kan jeg kun anbefale, at regeringen ikke lader sig forblænde af, at det ikke går så skidt for tiden. Vores medlemmer, landets byggecentre, kan godt mærke, at det går fremad. Men kun lige. Særligt forretningerne uden for København melder, at ordrebøgerne stadig har for mange blanke sider, siger adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen.

Håb om fortsat fokus på vækst
Det er ikke så længe siden danskerne valgte regeringen på løfter om vækst og fremgang i den private beskæftigelse. Brancheforeningen Danske Byggecentre håber, at regeringen vil arbejde for at indfri disse løfter. Men samtidig understreger dagens tal, at der fortsat er behov for at holde styr på de offentlige udgifter, således det ikke skader mulighederne for at sikre vækst i den private sektor.

Det er jo ikke mere end tre måneder siden, vi valgte regeringen primært begrundet af et ønske om at styrke væksten i private virksomheder. Nu har regeringen så muligheden for at demonstrere, at den rent faktisk vil gøre en indsats for at sikre vækst i den private sektor. Og det gør den i hvert fald ikke ved at knække halsen på et spirende opsving, siger Palle Thomsen.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen