Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Øjebliksbillede fra Danske Byggecentre

billede

Øjebliksbillede fra Danske Byggecentre giver et kort og koncentreret overblik over den aktuelle tilstand i dansk økonomi og den forventelige økonomiske udvikling i den nære fremtid. Den korte version er desværre ikke nogen nyhed: Dansk økonomi hænger fast i en dyb og langvarig vækstkrise – også selvom den lave BNP-vækst ikke fortæller hele historien.

Danske Byggecentre opfordrer derfor politikerne til at fokusere målrettet på en vækstdagsorden, når de til efteråret tager fat på arbejdet med en ny skattereform og en økonomisk 2025-plan. Adm. direktør Palle Thomsen siger:

– Der er brug for en så ambitiøs, gennemtænkt og sammenhængende reform af det danske skattesystem, som det er muligt at gennemføre uden at den finanspolitiske holdbarhed sættes over styr. En reform, som sænker skattetrykket og gør det mere attraktivt at arbejde og skabe indkomst, der kan bruges på forbrug og investeringer. En reform som desuden sikrer en hensigtsmæssig erhvervs- og kapitalbeskatning. Vi anbefaler regeringen at hente inspiration fra den såkaldte ROT-ordning i Sverige til udvikling af håndværkerfradraget. Vi opfordrer også regeringen til at gøre alvor af sine ord om at liberalisere planloven.

Danske Byggecentre ser frem til, at regeringen præsenterer sit bud på en 2025-plan og en skattereform. Vi ser også frem til at erhvervsbeskatningsudvalget præsenterer resultaterne af sit arbejde. Udvalget skal bl.a. vurdere om danske regler for beskatning af erhvervs- og kapitalindkomst er konkurrencedygtige og om der kan gøres noget for at tiltrække flere udenlandske investeringer til Danmark. Det er vigtige spørgsmål med stor betydning for Danmarks fremtidige udviklingsmuligheder, som fortjener politisk opmærksomhed.

Danske Byggecentre ønsker at understrege, at der er brug for at diskutere skattereform ud fra et vækstperspektiv. Vi opfordrer politikerne til at lægge sig i selen og gribe chancen for at få omlagt det danske skattesystem på en måde, der kan virke som en effektiv vækstfremmer for økonomien.

Læs hele øjebliksbilledet på Danske Byggecentres hjemmeside her.

For uddybende kommentarer kontakt: Palle Thomsen, adm.direktør, Danske Byggecentre, på telefon 45 80 78 77 eller på mail pt@bdb.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen