Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

MESSE C byder på grønne rammer til BYGGERI 2016

Node Image Upload foto-fra-messen-i-14---pm-2016.tmp

MESSE C Fredericia optimerer på energi- og miljøområdet, som kunderne i stigende grad har stor fokus på.

Klima, energi og miljø er altid højt på dagsordenen, når Brancheforeningen Danske Byggecentre hvert andet år afholder BYGGERI-messe i Fredericia.
Eksempelvis har kronprins Frederik ved de seneste tre messer overrakt priser til virksomheder, der har gjort en særlig indsats på de tre områder, og generelt sættes der fokus på energieffektivitet, CO2-reduktion, bæredygtigt byggeri med videre.

Det er MESSE C Fredericia, der danner rammen om Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, og her bakker man fuldt og helt op om de grønne visioner. Både principielt og i praksis:

- Vi har analyseret vores forbrug af olie, strøm, vand, forbrugsstoffer med videre, og vi har taget bestik af de miljømæssige aftryk, vi sætter. Det har vi så omsat til en handlingsplan, hvor vi systematisk optimerer forholdene i en prioriteret rækkefølge. Vi har et stort hus med 33.000 kvadratmeter under tag, så der er både miljømæssige og økonomiske incitamenter til at være energieffektive, fortæller John Hansen, leder af den tekniske afdeling i MESSE C.

Blandt de mange grønne tiltag nævner John Hansen udskiftning af 90 lamper i den store Hal A fra 500 W kviksølvpærer til 200 W LED lamper, som samtidig fordobler lysstyrken og giver mulighed for lysdæmpning. Både inde og ude er der iværksat løbende udskiftning til LED belysning, ligesom der er installeret lyssensorer på toiletter, lager og kælder.

El-radiatorer er blevet erstattet af energibesparende varmepumper, og tre el-styrede varmtvandsbeholdere er udskiftet med to fjernvarmestyrede brugsvandvekslere. Der arbejdes på at få oliefyrene til at køre på CO2-neutral biodiesel, og fire nye porte i hallerne har betydet mindre træk og derved mindre varmespild. Desuden er der kommet vandbesparende toiletter og vandhaner på toiletterne rundt om i centret.

- Vores diesel-lifte er udfaset til fordel for el-lifte, og vores trucks kører nu på gas, ikke diesel. Desuden arbejder vi med miljøvenlige rengøringsmidler og praktiserer en konsekvent håndtering og sortering af affald, fortæller John Hansen.

Ifølge adm. direktør for Messe C, Grete Højgaard, så flugter MESSE C’s ønske om at være en ansvarlig, grøn og samfundsbevidst virksomhed rigtig godt med kundernes præferencer.

- Det er bestemt ikke kun Danske Byggecentre, der har øje på de energi- og miljømæssige forhold. Flere og flere arrangører og kunder lægger meget vægt på, at deres samarbejdspartnere skal have en grøn og bærdygtig profil. Man kan sige, at det er blevet endnu en konkurrenceparameter, og også på den bane vil vi meget gerne ligge i front, understreger Grete Højgaard.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:
Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75 92 25 66, mail: ls@messec.dk

Om BYGGERI ’16
BYGGERI’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia for 17. gang og er åbent dagligt fra kl. 9.30 – 17.00. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer.

Arrangør: 
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE  Egebækvej 98  2850 Nærum  Tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dk

Messecenter:
MESSE C, Fredericia  Vestre Ringvej 101  7000 Fredericia  Tlf. 75 92 25 66
E-mail: messec@messec.dk

Messeareal: 
BYGGERI ’16: Ca. 28.000 kvm.

Antal udstillere:
BYGGERI ’16: Ca. 300 udstillere.

For yderligere information, kontakt:
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen Tlf. 45 80 78 77
Pressechef, Claus Bendsen, tlf. 20 26 32 96

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen