Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Dobbelt op på håndværkerfradraget

Node Image Upload palle_02.jpg

Regeringen har i dag fremlagt deres finanslovforslag. Der er lagt op til en vækstneutral finanspolitik, dog med en mindre stigning i de offentlige investeringer og det offentlige forbrug. Alt ...

Regeringen har i dag fremlagt deres finanslovforslag. Der er lagt op til en vækstneutral finanspolitik, dog med en mindre stigning i de offentlige investeringer og det offentlige forbrug. Alt tyder på, at Regeringen sammen med Enhedslisten lander en finansloven, uden opbakning fra blå blok.

Regeringen har i forbindelse med deres finanslovsforslag for 2014 nedjusteret forventninger til væksten 2013 og 2014. Det er ikke første gang i år, at Regeringen nedjusterer forventningerne til dansk økonomi og opfordringen fra bl.a. Det Økonomiske Råd har været at lempe finanspolitikken. Regeringens finanslovsforslag vil som det foreligger kun bidrage med 0,1 pct. til BNP og dermed i kategorien for vækstneutral.

- Finanslovsforslaget fra Regeringen er uambitiøst, og samtidig ligger fokus helt forkert. Med de gentagne nedjusteringer af BNP væksten, mener jeg, at det er på tide, at Regeringen får sat gang i økonomien. Fokus bør ligge på at skabe incitamenter til private investeringer med den grønne profil, som Regeringen gerne vil stå for, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Håndværkerfradraget blev tidligere på året genoplivet og har givet byggebranchen et lille skub i den rigtige retning. Men byggebranchen er forsat en af de brancher, som fortsat lider under manglende aktivitet og har brug for, at den første politik giver private forbrugere incitament til investeringer i bl.a. boligbyggeri og –renovering.

- Håndværkerfradraget er en rigtig brugbar ordning, som både sætter gang i aktiviteten og bidrager til en grøn profil igennem boligrenoveringer – så hvorfor ikke fordoble fradraget når nu erfaringen viser, at det virker. Dertil mener jeg også, at der bør laves en tilsvarende ordning til gavn for nybyggeriet. Det påbegyndte boligbyggeri er helt nede og skrabe bunden, hvilket byggebranchen i den grad kan mærke. Det vil samtidig give langt mere i forhold til den grønne omstilling, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:

Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen