Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Danskerne skal se mulighederne ved energirenovering

Danskerne skal se mulighederne ved energirenovering

Brancheforeningen Danske Byggecentre lancerer ny hjemmeside, der fortæller om fordelene ved energirenovering BedreBolig-ordningen. Samtidig er foreningen langt med udviklingen af tilføjelser til ...

Brancheforeningen Danske Byggecentre lancerer ny hjemmeside, der fortæller om fordelene ved energirenovering BedreBolig-ordningen. Samtidig er foreningen langt med udviklingen af tilføjelser til siden med information og vejledning om, hvordan private kan udnytte energiselskabernes spareindsats.

Forhåbningen hos Brancheforeningen Danske Byggecentre er at få flere husejere til at indse, at der er væsentlige fordele ved at energirenovere – både for indeklimaet og kvaliteten af deres bolig – men også økonomisk. Forhåbentlig vil denne interesse smitte af på salget i landets byggecentre. Både i forhold til øget efterspørgsel fra håndværkerne men også en generel interesse hos private, der kan gå i gang med mindre renoveringsprojekter.

- Vi har i efterhånden mange år haft energirenovering på dagsordenen hos Brancheforeningen Danske Byggecentre. Dels fordi vi ved, at der ligger et kæmpe potentiale for energireduktion gemt i byggeriet. Og vi vil gerne bidrage til, at Danmark når så langt som muligt med at reducere sit samlede energiforbrug. Men selvfølgelig også fordi det er en mulighed for os for at skabe mere aktivitet og omsætning hos vores medlemmer, siger adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen.

Kompliceret støtte
Når Brancheforeningen Danske Byggecentre vælger at samarbejde med Energistyrelsen om at lave en hjemmeside, der henvender sig til byggecentrene, er det fordi både håndværkere – og dermed BedreBolig-rådgiverne – allerede har et tæt samarbejde med netop byggecentrene, og dermed er det et oplagt sted at have fokus på ordningen. Men det er også for at sikre, at de ansatte i byggecentrene kan rådgive private kunder om, hvilke muligheder der er for at få hjælp til energirenovering.

Der er den samme motivation bag markedsføringen af energiselskabernes spareindsats, da kendskabet til ordningen er begrænset. Både blandt håndværkere og private husejere.

- Energiselskabernes spareindsats må være Danmarks bedst bevarede hemmelighed. I betragtning af hvor bredt støttemulighederne dækker, og hvor mange der principielt kunne få flotte tilskud ved at udnytte ordningen, er det påfaldende, hvor lidt opmærksomhed den har fået. Det vil vi gerne rette op på. Det samme gælder til dels for BedreBolig-ordningen. Det kan godt være lidt kompliceret at gennemskue, hvordan man som husejer kan bruge ordningen, siger Palle Thomsen.

Fortsat fokus på energirenovering
Energirenovering er generelt et tema hos Brancheforeningen Danske Byggecentre. Således barsler foreningen med flere initiativer i relation til BedreBolig-ordningen. Men også på Folkemødet på Bornholm kommer der til at være meget fokus på energirenovering fra Brancheforeningen Danske Byggecentres side.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen