Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

BYGGERI’16: Tydelig optur på byggerimesse

Node Image Upload besoegende-16.tmp

Den igangværende optur i byggeriet blev afspejlet på fire travle dage på BYGGERI’16 fra den 1. til 4. marts. Udstillerne fremhæver især den positive stemning og messens fokus på at være en fagmesse, mens de besøgende hæftede sig ved muligheden for at få nyttig viden og nyheder med hjem.

BYGGERI’16 blev kickstartet tirsdag den 1. marts, hvor Troldtekt A/S, Knauf og iTools I/S fik overrakt Byggeriets Klimapriser af Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard. Siden er det gået slag i slag med høj aktivitet og fyldte gange på de i alt 28.000 m2 messeareal frem til messens afslutning fredag den 4. marts, hvor i alt 26.285 besøgende havde været forbi.

”Messen har været en meget positiv oplevelse. Byggeriet oplever solid vækst, og der bliver bygget i Danmark, som vi ikke har set i flere år. Det har vi kunnet mærke på BYGGERI’16. Og udstillerne har ydet en kæmpe, engageret indsats med topprofessionelle stande i de fire dage, byggeriets fagfolk har været samlet her i MESSE C i Fredericia”, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, der arrangerer messen.

Styrke at messen er for fagfolk
BYGGERI’16 samler producenter, leverandører, bygherrer, rådgivere, entreprenører, håndværkere og alle andre professionelle i branchen. Det betyder, at messen - udover at være stedet, hvor de besøgende kan få viden og de seneste nyheder – også er en exceptionel netværksmulighed.

”Vi er en af de store spillere i branchen og er her på BYGGERI’16 for at vise nyheder, tale med kunderne og give håndværkerne en mulighed for at se vores produkter og få vigtig viden med hjem. Samtidig giver messen os mulighed for at netværke og bl.a. introducere vores nye interne og eksterne salgschefer til de rigtige”, siger Mette Brøndum, adm. direktør i Lindab A/S.

BYGGERI’16’s fokus på at tiltrække byggefagfolk og professionelle understreges af flere udstillere og besøgende som helt afgørende.

”Det er sjette gang vi er med på messen, og vi er i den tid vokset til en stand på 80 m2. Det er der en eneste grund til: Det er en hamrende god messe, og det er de rigtige kunder og kontakter, der kommer her. Det er messen for de professionelle, og yder man en indsats for at komme i dialog, får man virkelig noget ud af det,” lyder det fra Torben Sørensen, salgschef i Jackon, der tidligere i år blev hædret af Danske Byggecentre som Årets Leverandør.

Rådgivere og ro på
Spændvidden på messen blev understreget af at flere udstillere også oplever stort rykind fra rådgiversiden – både ingeniører og arkitekter.

”Der er kommet rigtig mange for at høre om muligheden for at blive certificeret. Ud over rådgiverne har også flere store entreprenører været forbi for at høre nærmere om PEFC”, siger Morten Thorøe fra PEFC, der er en dansk og international certificering, der sikrer, at anvendt træ kommer fra bæredygtigt skovbrug og dermed overholder en række krav til dyrkning og brug.

Også blandt de besøgende på messen var der stor begejstring for messen og udstillerne. To af de besøgende, der begge er uddannede tømrere og inviteret af og kørt til BYGGERI’16 med Stark i Holstebro, sagde således:

”Vi havde nogle, vi vidste, vi skulle tale med på forhånd – bl.a. Ruko. Men vi har også fået en masse andre nyheder med undervejs. Det er er rigtigt rart, at det er så afslappet. Man kan gå ind på standene i ro og mag og få en dialog med leverandørerne. Det er bare en gode måde at være på messe på det her, hvor det ikke er en sælgermesse, men en fagmesse”, sagde de to venner torsdag.

Om BYGGERI’16
BYGGERI’16 blev afholdt i dagene 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia. BYGGERI-messen har igennem årene positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer og havde fri adgang for fagfolk mod registrering.

Arrangør: 
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE,  Egebækvej 98,  2850 Nærum, tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dk

Antal udstillere:
BYGGERI’16: Ca. 300 udstillere.

For yderligere information, kontakt
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen, tlf. 45 80 78 77
Pressechef, Claus Bendsen, tlf. 20 26 32 96

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen