Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Byggebranchen trodser videokonferencer og sociale medier: Denne begivenhed samler over 25.000 mænd

Node Image Upload Foto fra messen i 14.jpg

Det er kun begivenheder som Skanderborg Festival, koncerter med navne som Madonna eller landskampe, der kan mønstre et lignende antal besøgende. For på trods af udviklingen med digital kommunikation, videokonferencer, iPads og sociale medier, så vil håndværkere og deres leverandører fortsat gerne mødes personligt, snakke, netværke og blive klogere sammen. Brancheforeningen Danske Byggecentre er for 17. gang på godt 30 år tæt på at kunne melde udsolgt på alle udstillerpladser allerede nu i oktober til byggerimessen, BYGGERI’16 til marts.

”Der er sket og sker fortsat en hastig udvikling med digital kommunikation, videokonferencer, sociale medier og meget andet godt, der bringer folk sammen på nye måder. Også i byggebranchen. Men det har fortsat høj værdi for både besøgende og udstillere at mødes personligt. Det kan vi se på både vores tilfredshedsmålinger og på vores konstant høje besøgstal”, siger Palle Thomsen, adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, der arrangerer BYGGERI’16.

Og med 250 udstillere på plads allerede nu til messen, der først slår dørene op i MESSE C, Fredericia i begyndelsen af marts, tyder det på, at Palle Thomsen har ret.

”Der er kun lidt plads tilbage til flere udstillere, og de over 400 byggecentre over hele landet, der står bag messen, sørger igen for, at busser proppet med håndværkere og folk fra byggeriet kommer til Fredericia. I øvrigt sammen med et større opbud af besøgende fra både Sverige og Norge. Det er årets store begivenhed i den skandinaviske byggebranche”, forklarer Palle Thomsen.

Ekstremt tilfredse
Dermed trodser byggebranchen på 30. år de mange andre muligheder, der gennem årene er kommet til, for at erstatte det personlige møde.

”Vi oplever en meget, meget høj tilfredshedsgrad med messen blandt de besøgende og udstillerne”, siger Palle Thomsen.

Over 90 procent af de besøgende svarede i 2014 i evalueringen af den sidste byggerimesse, at de er tilfredse med messens forløb, og 96 procent vægter den personlige dialog med udstillerne højt. Samtidig er ni ud af ti udstillere tilfredse eller meget tilfredse med antallet af besøgende og 87 procent af dem mener, at byggerimessen er væsentlig i deres profilering over for kunder.

400.000 besøgende siden 1985
Byggerimessen blev afholdt første gang i 1985 og siden har antallet af besøgende ligget stabilt mellem 25.000 og 30.000. Og selv for den allermest aktive udstiller eller de største byggecentre er det at svært at få så mange potentielle kunder ind i butikken på fire dage.

Udstillerne på messen tæller alle typer af leverandører til byggeriet. Lige fra internationale koncerner som Velux til mindre producenter af specialudstyr. Mens de besøgende tæller håndværkere, ingeniører, arkitekter, entreprenører, bygherrer m.fl.

”Det er en begivenhed, byggebranchen ser frem til. Med masser af netværk, nye løsninger og produkter, god mad, overrækkelse af Klimaprisen, Energiprisen og Miljøprisen og muligheden for både at være afsted med kollegerne og møde samarbejdspartnere under kombinerede faglige og sociale former”, siger Palle Thomsen.

Messen foregår i dagene 1. til 4. marts i MESSE C, Fredericia

For yderligere information, kontakt:
Adm. Direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen Tlf. 45 80 78 77
Pressechef, Claus Bendsen, tlf. 20263296            

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen