Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Byggebranchen buldrer derudaf: Arrangør forudser travlhed på byggerimesse

foto-fra-messen-i-14.tmp.jpg

Den danske byggebranche buldrer derudaf med over 10.000 flere job på to år og generelt stigende omsætning i landets byggecentre. Byggerimessen BYGGERI ’16 i Fredericia i begyndelsen af marts tegner til at blive den travleste fagmesse for byggevarer i mange år.

Beskæftigelsen inden for alle grene i byggeriet er rekordhøj, og konjunkturbarometeret for branchen tyder på, at det vil fortsætte. Det høje aktivitetsniveau opleves også hos Brancheforeningen Danske Byggecentre, der den 1.-4. marts afholder Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer - BYGGERI ’16 i MESSE C, Fredericia.

”Byggeriet har lagt krisen bag sig, og der er travlhed i branchen og i landets byggecentre. Vi mærker det også på den store nysgerrighed og interesse for BYGGERI ’16. Der er flere nytilkomne virksomheder og produkter på messen, end vi har set længe, og vi ser igen mange innovative klima- og energiløsninger. Så vi glæder os virkelig meget til igen at bringe fagfolk fra hele branchen sammen i fire - travle - dage på BYGGERI’16,” siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Grøn innovation sætter dagsordenen
Bæredygtigt byggeri og innovative materialer bliver et af de helt store temaer ved BYGGERI ’16. 

”Bæredygtigt byggeri er et vigtigt forretningsområde, og byggecentrene og leverandørerne ser stadigt stigende efterspørgsel på netop bæredygtige materialer og grønne løsninger. BYGGERI-messen kommer til at byde på flere nyskabende og innovative materialer og løsninger end nogensinde før. Så fremtiden flytter med BYGGERI’16 ind i MESSE C i Fredericia i begyndelsen af marts,” siger Palle Thomsen.

At der er fokus på klima afspejles også hos de 17 nominerede til Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris, der overrækkes på messen.

"Vi har uddelt priserne siden 2010, og i år ser vi nogle af de hidtil stærkeste og mest innovative nominerede. Hvor det overvejende fokus tidligere var på bæredygtig produktion, så ligger den grønne innovation i dag i endnu højere grad i selve materialets egenskaber og funktioner,” ” siger Palle Thomsen

Om BYGGERI ’16
BYGGERI’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia for 17. gang og er åbent dagligt fra kl. 9.30 – 17.00. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer.

Arrangør:
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE  Egebækvej 98  2850 Nærum  Tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dk

Messecenter:
MESSE C, Fredericia  Vestre Ringvej 101  7000 Fredericia  Tlf. 75 92 25 66  E-mail: messec@messec.dk

Messeareal: 
BYGGERI ’16: Ca. 28.000 kvm.

Antal udstillere:
BYGGERI ’16: Ca. 300 udstillere.

For yderligere information, kontakt
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen Tlf. 45 80 78 77

Pressechef, Claus Bendsen, tlf. 20 26 32 96 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen