Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

2014 ser lysere ud efter finanslovsaftale

Node Image Upload d01.jpg

Regeringen har indgået finanslovsaftale med Venstre og Konservative. Det er aftalt at fremrykke hovedparten af elementerne i Vækstplan DK, hvilket bl.a. betyder afgiftslettelser til virksomheder ...

Regeringen har indgået finanslovsaftale med Venstre og Konservative. Det er aftalt at fremrykke hovedparten af elementerne i Vækstplan DK, hvilket bl.a. betyder afgiftslettelser til virksomheder og et større beskæftigelsesfradrag til lønmodtagere allerede i 2014.

Det har ligget i kortene længe, at Regeringen ville indgå en aftale med Enhedslisten om næste års finanslov. Men i går valgte Regeringen at afbryde forhandlingerne og i stedet forhandlede en aftale på plads med Venstre og Konservative.

- Det kommer virkelig bag på mig, at Regeringen har valgt Enhedslisten fra i finansloven. Det er noget af en drejning, finansloven har taget - til gavn for Danmark. Jeg er yderst tilfreds med, at Venstre og Konservative har fået sat deres præg på finansloven. Fremrykningen af Vækstplan DK vil være med til at sparke ekstra gang i økonomien allerede i 2014, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Udover skatte- og afgiftslettelser ligger der også i Vækstplan DK tiltag, som skal skaffe virksomhederne lettere adgang til finansiering.

- Lettere adgang til finansiering er et punkt, som vores branche længe har efterspurgt. Vi har siden 2007 set en tilbageholdenhed overfor finansiering til byggeriet, så jeg håber, at tiltaget kan løsne lige op for den kreditklemme, vores branche har været tynget af, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Finansloven for 2014 tilgodeser i højere grad erhvervslivet og lønmodtagere efter Venstre og Konservative stemplede ind.

- Rammebetingelserne for erhvervslivet i 2014 er løftet, hvilket øger vækstpotentialet. Lønmodtagere har fået et større beskæftigelsesfradrag, hvilket øger incitamentet til at arbejde for personer på kanten af arbejdsmarkedet. Vores branche kan kun være tilfreds med den drejning der er sket i finanslovsforhandlingerne, slutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:

Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen